cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70 SARJ SORUNU

(Topic created on: 09-04-2022 09:11 AM)
330 Views
gunecm
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba, sarj soketim galiba su kaçması sonucu oksitlendi. Normal yavaş sarj çalışıyor ancak süper hızlı sarj ve hızlı sarj çalışmıyor. Ne yapabilirim?

yazılımsal çözümler önermeyin lütfen telefonu sıfırlamak gibi. denedim olmuyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba gunecm,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Suyun ne zaman kaçtığını hatırlıyor musunuz?
gunecm
Active Level 1
Galaxy A
15 gün oluyor bu sürede ara sıra düzelmeler de oldu ama suan yine tekrarladı
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Bana da aynısı olmuştu, hatta deniz suyu gelmişti. Baştan hızlı şarj olmuyordu. Sonra yavaş yavaş düzeldi. Lakin aradan iki hafta geçmiş, çoktan düzelmesi lazımdı. Size tavsiyem şarja taktıktan sonra yavaş şarj oluyorsa çıkartıp tekrardan takmayın. Bende üst üste çıkarıp takınca daha da kötüleşmişti. Bu şekilde devam ederseniz zamanla düzelmesi lazım. Yine de düzelmezse Samsung Yetkili Servise götürün. Şarz soketini ücretli değiştirtirirler.
gunecm
Active Level 1
Galaxy A
benimki de deniz suyu hocam. yavaş yavaş düzelmişti hızı çok iyiydi. dün akşamdan beri yine aynı duruma geldi
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Zamanla düzeleceğini umuyorum. Üst üste çıkartıp takmazsanız sıkıntı çıkmaz ve yavaş yavaş düzelir inşallah.
Galaxy A
Benden sana bir tavsiye dis fircasina cok hafif tiner vur sarj soketinin icindeki oksiti alir
Not =tiner cok az olsun cihaza zarar vermez uçucu madde oldugu icin zarari olmaz ama yinede az olsun
0 Likes
Jiri2005
Active Level 4
Galaxy A
Yetkili servisi aramalısın onlar sana yardımcı olacaklardır
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Diş fırçası ile hafifçe soketi temizlemeyi deneyin. Eğer sonuç alamazsanız servise götürmenizi tavsiye ederim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Kontrol edilmesi için garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni öneriyorum servise teslim etmeden önce cihaz içerisinde önemli veri varsa yedek al
Samsung servisi hakkında bilgi öğrenmek için müşteri hizmetlerini ara 4447711
0 Likes