cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Cloud

(Topic created on: 08-20-2023 07:06 PM)
273 Views
iq2000
Active Level 5
Options
Galaxy A

Ya Beyler Bise Dicem Şuana Kadar Hep Evde Düzeltmeyi Denedim Olmadı Sizce 444 77 11 uzaktan bu kilidini açabilirmi yemin ederim daha önce hiç 444 77 11 i aramadım çünkü menüsel bir işlem yapmıyorlar diye biliyorum bu sorun başına gelenler varmı lise bitene kadar cihazı değiştiremem 2 yıl idare edecem bu sorun içinde ailem Servise verme oğlum diyor zaten donanımla bir sorun olmadığı için ücretli yaparlar büyük ihtimalle Nisan Ayından Beri Uğraşıyorum (Fırça Atman😂)

image

image

Bitirdi Beni şu Küçük Uygulama😂

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Cloud u kullanmayıver knk

View solution in context

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Servise gitt
iq2000
Active Level 5
Galaxy A
Aklıma gelmedi knk😳
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Oha ya sen şaka yapıyorsun bence gitmelisin oraya sana hem akıl hemde manevi olarak destek verirler😊
Akaygalaxya73
Active Level 7
Galaxy A
Hocam arayın danışın bi yada youtubeden araştırın sifirlayinca hala cikiyormu hata raporu atin yada telefonculara sorun isterseniz birde
iq2000
Active Level 5
Galaxy A
Knk beni hatırlarsın belki baya eski yorumlarına bakarsan sen beni savunmuştunbu kaçinci hesabım bilmiyorum 50 den fazla orjinal stok rom attım 50 den fazla Hard reset 50 den fazla fabrika ayarları ve internette bu saçma sorun ile ilgili bir bilgi bile bulunmamakta
Akaygalaxya73
Active Level 7
Galaxy A
Knk bu cihaz sifirmiydi
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
Burda aynı konuyu açmaktan sıkılmayarak çözüm bulabiliceğine hala olan inancın takdire şayan bir çözümede ulaşamamış olman ayrıca bir trajik durum bulunduğun bölgede resmi bir samsung servisine kendin bizzat gidip yaşamış olduğun sorunu belirtsen çözüme kavuşabileceğini düşünüyorum yaşadığın sorunla alakalı burda bir çözüm bulamıcak gibisin.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kanka servise git dene şansını bi
Solution
Galaxy A
Cloud u kullanmayıver knk