cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 model telfonu uzaktan yedekleme

(Topic created on: 01-29-2025 07:38 PM)
155 Views
Members_M8YcIzE
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhabalar

Öncelikle telefonum Samsung A55 256. Telefonum geçirdiğim trafik kazası sonucu parçalandı ( ön ekran ve arkası) , bugün sim kartı içinden çıkarıp samsung cloud, find ve samsung accounta bilgisayardan giriş yaptım. Samsung find dan uzaktan yedekleme kaldırılmış fakat içindeki inidirlmiş dosyaları vesaire almam gerek. Bu arada iki adımlı doğrulamayı sim kartı başka bir telefona takıp oradan metin gönder seçeneğiyle yapıyorum ama samsung find uygulaması doğrulamayı girdiğimde 403 error verip kabul etmiyor. (Uygulamaya bilgisayardan girebiliyorum, cihaz bilgileri sekmesine girdiğimde bu doğrulamayı istiyor.) Samsung account um falan bilgisayarımda açık, smart switch i pc ye indirip denedim ancak ekrana ulaşamadığım için bağlayamıyorum (izin ver seçeneği telefonda çıktığı için.) Siz böyle bir durumla karşılaştıysanız ne yaptınız? 

2 Comments
ppink
Active Level 7
Galaxy A
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir bence bu durumda tek çare en yakın Samsung servisine gidip ekranın yaptırılıp yaptırılmayacağını sormak olacaktır
Members_M8YcIzE
Beginner Level 2
Galaxy A

İyiyim şuan sağolun, servise gidemem çünkü kazada karşı taraf %100 hatalı bulunduğu için telefon masrafını o karşılayacak yani o ödeyecek .Neden samsung find ın error verdiğini anlamadım en azından birkaç şey yapabilirdim. Onun haricinde normal samsung cloudda yedeklediğim şeyler var onları yeni alındığında hallederim diye düşünüyorum. Telefon şarj vesaire alıyor titreşimi var ancak ekranı mermi atılmış gibi:)