cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ŞARJ SORUNU

(Topic created on: 08-20-2023 05:22 PM)
613 Views
Ydz
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhabalar telefonumu şarja taktığımda belli bir seviyeye kadar sarj oluyor sonra ise kesiliyor telefonu şarjdan kullanan birisi değilim model A53 1 senedir kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim ss de normal bağlandı kısmında dakika gösterirken bi anda bağlandı diyip şarjı kesiyor 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  Ydz , 

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

12 Comments
iq2000
Active Level 5
Galaxy A

Tiktok da okadar saat ne yaptın knk neyse Hard reset Çak gitsin Yada 0 a kadar bitirip 100 e kadar jarz Et onun dışında serivislikdir şu ana kadar Servise Bi kere bile vermedim cihazı beni tanıyanlar bilir Diq1000😂

ozkiyakoz
Active Level 6
Galaxy A
Yüzde 85 e gelindiği zaman mı kesiliyor
Ydz
Active Level 5
Galaxy A
Hayir daha az o ayar kapali
HasanS22
Active Level 6
Galaxy A
Samsung A53 modelinizde şarjın belli bir seviyede kesilmesi üç olası nedenden kaynaklanabilir:

1- Bataryanın kalitesinde düşüş olabilir. 1 yıllık kullanımda bu normaldir.

2- Şarj adaptörü ya da kablosunda problem olabilir. Farklı bir adaptör/kablo deneyin.

3- Yazılım sorunu ya da optimize hatası olabilir. Cihazınızı yeniden başlatıp güncellemeyi deneyin.

Şunları öneririm:

- Bataryanın sağlık durumunu kontrol edin (Ayarlar>Cihaz Bakımı>Batarya)

- Farklı bir şarj adaptörü/kablosu deneyin

- Cihazın yazılımını ve uygulamaları güncelleyin

- Telefonu yeniden başlatın

Yine de sorun devam ederse, batarya değişimi gerekebilir. Yetkili servisle görüşmekte fayda var. Bazen donanımsal da olabilir. Umuyorum yazılımsal bir sorundur.
Ydz
Active Level 5
Galaxy A
Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim orijinal bir adaptor bağladım ve sonrasında hata olmadan devam etti 1 kere daha tekrar orijinal deneyeceğim eğer sorun olmazsa adaptörü hata olduğu anlasilcak
DenZi-A53
Active Level 5
Galaxy A
Bende a53 kullanıyorum banada oluyor arasıra genelde telefonu çok kullandığım zamanlarda takınca böyle oluyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
Ydz
Active Level 5
Galaxy A
Merhabalar güzel cevabin için teşekkür ederim orijinal sarj aleti taktım ve %25 sarj ettim sorum çakma
Adaptörü gibi gozukuyor
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
%85 de şarjı kes özelliği aktif galba