cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Cloud Yedekleme

(Topic created on: 09-17-2023 12:26 AM)
260 Views
ersën
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Samsung Cloudda galeri yedeklemesi yok görselleri fotoğraflarımı alamiyorum :(

Samsung Cloudda galeri yedeklemesi yok görselleri fotoğraflarımı alamiyorum :( ?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy A
Samsung, resimleri yedekleme ve geri yükleme özelliğini kapattı. Artık OneDrive ile eşitleme var.

View solution in context

Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
Fotoğraflar için google fotoğraflar kullanabilirsiniz otomatik yedeklemeyi açarsanı çektiğiniz her fotoüraf video yedekleniyor ben kullanıyorum.Screenshot_20230917_073040_Photos.jpg

View solution in context

5 Comments
Solution
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy A
Samsung, resimleri yedekleme ve geri yükleme özelliğini kapattı. Artık OneDrive ile eşitleme var.
ersën
Active Level 6
Galaxy A
Ama fotoğraflarımız ne olacak ? OneDrive'da hiç birsey yok !
0 Likes
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy A
Samsung Cloud'da ki müzik, belge ve resimler silindi. Artık galeriye OneDrive entegre ettiler.
0 Likes
Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
Fotoğraflar için google fotoğraflar kullanabilirsiniz otomatik yedeklemeyi açarsanı çektiğiniz her fotoüraf video yedekleniyor ben kullanıyorum.Screenshot_20230917_073040_Photos.jpg
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung o özelliği sanırım sunuculara çok yük oluyor diye kapattı. Onun yerine Microsoft OneDrive veya Google Fotoğraflar kullanabilirsiniz. OneDrive, Galeri'ye anlaşma yapılarak entegre edildi, yedekleme işlemlerini Galeri'den kontrol edebilirsiniz yani. Ama Google Fotoğraflar'da daha depolama alanı var. Ben Google Fotoğraflar'ı tercih ediyorum.
0 Likes