cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj

(Topic created on: 09-17-2023 12:44 AM)
177 Views
mustafa36
Active Level 3
Options
Galaxy A

A70 model Telefonu sarja takıyorum dokunmadan sürekli sarj cihazı çıkartıldı yeniden takıldı uyarısı alıyorum. Aynı şarj aletiyle başka cihazı sarj ederken Aynı uyarıyı almıyorum. Aynı sorunu yasayan varmi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mustafa36,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonun şarj soketinde sorun olabilir. Şarj girişinin lehimlerinde gevşeme veya doğrudan şarj yuvasının içinde tozlanma, kırılma gibi sorunlar olabilir. Başka bir kabloyla şarj almayı denediniz mi?
mustafa36
Active Level 3
Galaxy A
Denedim sorunsuz sarj aldi
0 Likes
Galaxy A
Hocam o modellerde genelde komple alt soket değişmesi gerekiyor a20 cihazımda aşırı ısınma şarj olmama gibi sıkıntılardan alt soketi değiştirmiştim alın herhangi bir a20 veya a50 farketmez hepsi uyuyor
mustafa36
Active Level 3
Galaxy A
Soket sikinti olsa baska sarj aletinden de almaz diye dusunuyorum
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mustafa36,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes