cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Bitti

(Topic created on: 05-21-2025 10:42 AM)
38 Views
Resital
Active Level 2
Options
Galaxy A

İphone dan ,pocoya gectim sonra daha stabil olsun diye A55 e gectim , cevremdeki herkese samsungun da artik iphone ile es deger oldugunu eskiden iphone un daha onde oldugunu soyluyodum ama Samsung o kadar yavas hizmet veriyor ki , iphone tum dunyada ayni andan butun cihazlarina her seyi verebiliyorsa siz de vermelisiniz , ocaktan beri one ui 7 yi bekliyorum ,Rezillikten baska bi sey degil , ilk firsatta İphone a gecicem

kHell
Active Level 9
Galaxy A
tamam çocuk.
0 Likes
Galaxy A
😆😆😆
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy A
hacı amiral gemisinden gaming cihaza, sonra da orta segment cihaza geçmişsin. Appleın orta segmenti olmadığı ve güncellemelerin önceden bulunabileceği beklenebilecwgi herhangi bir yol olmadığı için haberin olmuyor. Xiaomi android 15, google android 15, sen de diyorsun ki samsung neden android 15i geciktirdi. Apple kendine has bir sisteme sahip ve başka kimsede yok o yüzden haberin olmuyor, belki arkaplanda aylarca erteleniyor güncelleme haberin yok. Androiddeki özelliği 15 yıl sonra getiriyorlar umrunda değil. Sen ilk fırsatta iPhone'a geç, bu kafa yapısına en uygun cihaz o
Sıradanbiri
Active Level 6
Galaxy A
Ağzına sağlık krall
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy A
eyvallah reis
s24fe
Expert Level 2
Galaxy A
Tebrikler👏Çok güzel yorum
0 Likes
Resital
Active Level 2
Galaxy A
Her gun foruma girip guncelleme kontrol etmeye devam 😂
0 Likes
Resital
Active Level 2
Galaxy A
Reis iphone 11 den gectim ve o bile guncelleme aliyor halen , etrafimda yeterince iphone var hep gelismelerini takip ettim , rahat olabilirsin iki tarafida guzelce takio ediyorum ve iphone un onceki se su an e modelleri orta segment diyee geçiyor keske siz biraz daha arastirmis olsaydiniz
0 Likes
Eylemm
Active Level 4
Galaxy A
S24 veya S25ultra Al
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy A
lavuğun derdi iyi cihaz kullanmak değil ki okuyunca anlaşılıyor az çok