resul34
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar böyle bir problem yoktu ancak son günlerde telefonum şarj almamaya başladı orijinal Samsung şarj aleti ve kablosu kullanmama rağmen. Farklı bir şarj başlığıyla denedim onda da şarj almadı. Eski yan sanayi bir şarj cihazı vardı onda şarj aldı ama şarj süresini 10 saat gösteriyor ve düzensiz şarj uyarısı veriyor.
Bugün bir servise götürdüm. Sıfır soket bordu taktı fakat sorun düzelmedi. Anakarttan kaynaklanabileceğini söyledi. Farklı bir servise götürdüm geçmiş olsun cihaz çöp olmuş dedi. Şansın varsa entegreden kaynaklanmış olabilir dedi. Entegre de bulması zormuş piyasada. Samsunglarda kronik sorunmuş bu. Garanti sürem de bitti.
Anlamadığım bir anda ne oldu böyle hiçbir sıkıntısı yoktu cihazımın. Bi anda şarj almamaya başladı. Yan sanayi olan şarj ile adım gıdım şarj ediyorum idare ediyor ama çok çok yavaş şarj ediyor. Telefoncudan yeni şarj alayım dedim ama ondaki şarj cihazları da doldurmuyor benim telefonumu.
Siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Sizce nasıl geçer bu sorun? Yardımcı olursanız sevinirim.
2 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 09:19 PM (Last edited 06-26-2025 09:19 PM ) in
Galaxy A
Soket kirli ise Şarj soketini şekersiz sakız , kürdan veya iğne ile dikkatlice temizlemeyi dene olmazsa ayarlardan hızlı şarjı kapatıp yapmaya çalış o da olmaz sa telefonu hard reset ile sıfırla o da olmazsa yapacak birşey yok sanırım
resul34
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 09:25 PM in
Galaxy A
Sıfır soket ile denedi telefoncu yine şarj almadı. Soketin kirli olmasıyla âlakası yok yani. Hızlı şarjı da kapatıp denedim. Yazılım güncellemesi var onu kuracağım birazdan. Sorun yine düzelmezse sıfırlayacağım ama çözüleceğini sanmıyorum.