cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Android 14 ONE UI 6.0 Pil Sağlığı Özelliği Gelecek mi?

(Topic created on: 09-26-2023 01:52 PM)
furkanaksuu090597
Active Level 4
Options
Galaxy A

Sevgili Kıymetli Çok Sayın Samsung Members Üyeleri Samsung Yurtdışı Ya'da Samsung Türkiye Tarafından Android 14 ONE UI 6.0 veya 6.1 yazılım güncellemesiyle pil API'si ve Pil Sağlığı Özellikleri Kesin Olarak Desteklenecek mi Eklenecek mi Bu Özellikler Gelecek mi Resmi Olarak Yazılımın İçerisine Entegre Edilecek mi Bu Konuyla Alakalı Bir Çok Teknoloji Haber Siteleri Paylaşım Yaptılar Haber Yayınladılar Ama Ben Bu Yazdıkları Haberlerin Asılsız Yanlış Olduğunu Düşünüyorum Yalan Haberlerdir Yanıltıcıdır Diye Öngörüyorum Benimle Aynı Fikirde Olanlar Yorumlara Düşüncelerini Fikirlerini Yazabilirler Her Türlü Eleştiriye Açığım Bilginiz Olsun Bu Topluluk Gönderim Hakkında Özellikle Şimdiden Belirtiyorum Doğru Net Kesin Bilgiler Bilen Birileri Varsa Gönderime Yorum Yapsın Diğer Bilmeyen Kişiler Yalan Yanlış Yanıltıcı Asılsız Bilgiler Verenler Gönderimime Cevap Yazmasın Bana Asıl Doğru Net Kesin Bilgiler İçeren Bilgiler Lazım Lütfen Yanlış Anlamayın Doğruya Doğru Ama Her Neyse Uzun Lafın Kısası Velasıl Kelam Benim Samsung'dan Android 14 ONE UI 6.0 veyahutta 6.1 yazılım güncellemesi ile pil API'sini ve Pil Sağlığı Özelliğini Getirmesi En Çok İstediğim ve hatta canı gönülden istemekte olduğum özellik inşAALLAH samsung galaxy kullanıcılarını mahrum etmez mahrum bırakmaz inşALLAH bu belirttiğim özellikler resmi olarak gelir desteklenir yazılımın içine entegre edilir ve eklenir

13 Comments
samsung_A23
Active Level 8
Galaxy A
Samsung pil sağlığı özelliği gelmesin çünkü o özelliği gelirse sürekli her gün kontrol etmek zorunda kalıyorsun ve iyice psikolojik bozulur... amiral gemisi o kadar para verip 2 ay sonra %2 pil sağlığı düşerse %98 olunca kalp krizi geçirir 😂 sakın o özelliği gelmesin
Galaxy A
@Samsung_A23 Bence yanlış düşünüyorsunuz kesinlikle gelmeli ben gelmesi taraftayım tabi sizin görüşünüz farklı olabilir anlıyorum ve saygı duyuyorum
samsung_A23
Active Level 8
Galaxy A
iPhone gibi pil sağlığı çabuk bitme sorunu olmasın ve güncelleme yapıp pil sağlığı sorunu çıkmasınlar en az 6 ve 7 ay sonra %1 pil sağlığı düşmeli bu kadar yeterli olur diye düşünüyorum ama bakalım pil sağlığı özelliği gelsinde umarım Samsung mahvetmez
Galaxy A
@samsung_A23 inşALLAH dediğiniz gibi olur samsung'un mahvedeceğini düşünmüyorum samsung'u herkes bilir samsung öyle bir firma değildir zannetmiyorum dediklerinize tamamen katılıyorum haklısınız
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ben ve diyer eski kulanicilar uzun zamandir yaziyoruz gelmesi icin ama sonuc alamadik malesef
Galaxy A
@ben006 inşALLAH bir sonuç alırsınız hakkınızda herşeyin en hayırlısı olsun umarım gelir diyelim o zaman
passhy
Active Level 7
Galaxy A
bildiğim kadarı ile android 14 ile bu özellik gelecek ama samsung da olmayacakmış.
Galaxy A
@passhy İnşALLAH samsung'da da olur olmasını kesin olarak istiyorum çok gerekli yararlı faydalı bir özellik bence %100 muhakkak olmalı
OğuzMumci
Expert Level 3
Galaxy A
Merhaba kardeşim şuana kadar ki beta sürecinde Samsung Developer One UI 6 için bu şekilde bir uygulama, yazılım vb bir oluşum henüz gerçekleşmedi ancak Ekim 5'te SDC23 olacak yani bu saatten sonrada bu şekilde bir oluşum yani pil sağlığı ile ilgili bir seçeneğin olacağını düşünmüyorum bilginiz olsun.