cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 15 ONE UI 7.0 Güncellemesi Pil Sağlığı Özelliği

(Topic created on: 03-20-2025 06:42 PM)
465 Views
FurkanA545G
Active Level 6
Options
Galaxy A

Selamın aleyküm iyi akşamlar herkese merhaba değerli members kullanıcıları üyeleri sizlere bir sorum olacak sizce size göre konuda'da belirtmiş olduğum üzere galaxy S25 serisindeki geliştirilmiş pil sağlığı bilgileri özelliği eski cihazlarda'da yer alacak mı kendi cihazım dahil galaxy A54 5G'ye gelecek mi samsung getirir mi ayarlar sayfasından bu özelliğin gelip gelmediğini görebilecek miyim yoksa sadece bu özellik S25 ailesine özel kalır mı sınırlı tutulur mu ne diyorsunuz bu konu hakkında olumlu olumsuz tüm fikir düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla

9 Comments
desx
Active Level 4
Galaxy A
Selamlar merhabalar
Ben bu özelliğin yalnızca bundan sonraki cihazlara geleceğini düşünüyorum ve aslında hiç gelmese daha memnun olurdum.
Herkes gibi ben de bu bilgiyi kolayca öğrenip fikir sahibi olmak isterim. Ancak günümüzde takas ile telefon satın alma seçeneği yoğun kullanılıyor ve batarya sağlığı cihazınız takas bedelini etkiliyor. Artık Samsung cihazlar da Apple ürünleri gibi %85 altında sağlığa sahipse değer kaybetmeye başlacayacak maalesef
Serkan-S24FE-GS
Active Level 10
Galaxy A
Gelir diye düşünüyorum bu android 15 ile gelen özellik zaten gelir hepsine güncelleme alacak cihazlara
RockCharT
Active Level 7
Galaxy A
Gelmemesi hata olur gelmeli özellikle ikinci elde insan ne aldığını bilir en azından.
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Bu özellik Android'in özelliğidir. One UI'ın geliştirdiği bir özellik olmadığından diğer destekli cihazlara da gelecektir
Galaxy A
S24U beta 5 yok suan
RIDVAN-34
Active Level 3
Galaxy A
Ne zaman gelecek gelmekde olan
selami33
Active Level 3
Galaxy A
A55 ne zaman gelcek hep yama
MiracOS
Active Level 5
Galaxy A
One UI 7 Beta 4 de eklendi büyük ihtimalle kararlı sürümde var
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
Değerli kıymetli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşAALLAH dediğiniz gibi olur herşeyin hayırlısı zamanla bekleyip görecez