cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A71 Ve M51 Android 11 One ui 3.1

(Topic created on: 04-01-2021 04:51 PM)
485 Views
tahamusa
Active Level 3
Options
Galaxy A

Buradan tembel olan Samsung Türkiye ekibine sesleniyorum artık afrika dahi güncellemeyi aldı tüm ülkeler aldı bir türkiye kaldı daha neyi bekliyorsunuz 2 yıl önceki A50 dahi aldı Android 12 çıkacak Ben A71 kullanıyorum yazılımsal şarj problemi var android 11 bekliyoruz kendisinden seviye olarak daha düşük segment telefonlara geldi A71 gelmedi diyorlar çalışmalar var getiremiyorsanız güncelleme en azında 300-400 mb performans güncellemesi gelsin Bunuda yapamıyorsanız yılda 40 tane telefon modeli çıkarma ey samsun bundan sonra samsungu ne kimseye öneririm nede kendim alırım

14 Comments
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Beyler samsung güney Kore üzerinden şikayet edin
0 Likes
SNSNSNSNSSN
Active Level 8
Galaxy A
Nasil yapabilirim kardeş müsaitsen bi söyleyebilirmisin
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung guneykore Gmail üzerinden mesaj at bunlar anca öyle akilanirlar biraz fırça yesinler
0 Likes
SNSNSNSNSSN
Active Level 8
Galaxy A
Aticam aksam dostum teşekkürler🙂
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba tahamusa,

Ben Gökırmak, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Galaxy A71 cihazlarımız için yeni yazılımın, an itibariyle 15 Mart 2021 - 15 Nisan 2021 tarihleri arasında sunulması planlanmaktadır. Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.

MOD

0 Likes