cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A70 Siyah ekran

(Topic created on: 07-25-2020 11:28 PM)
5672 Views
fk00
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Telefon alali 1 yil olcak ekran kendiliginden siyah oldu.Ses kisma ile acma kapama tusa ayni anda basinca 2 saniye ekran gozukup geri gidio buna acil cozum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba fk00,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Sadece ses kısma ve güç tuşuna belli bir süre basılı tutarak "Soft Reset" yapın cihaz yeniden başlayacaktır. Muhtemelen düzelicektir.

Siyah ekran için samsung members üzerinden hata raporu gönderin.
0 Likes
Galaxy A
Selam Dostum,

Ses kısma ve güç tüşuna bir süre ayni a da bas düzelmesi lazım.

Düzelmezse

Telefonda bir sorun olmuş telefona hard reset atın.

1-İlk olarak cihazınızı Telefon Güç(Power) tuşuna basılı tutarak kapatınız.

2-kapandığından emin olduğunuzda Ses Açma (+) basarkenTelefon Güç (Power) tuşuna da basılı tutarak telefonu açınız.
Samsung logosunu geldiğinde tuşları bırakınız.

3-Karşımıza gelen ekranda Ses Kısma (-) tuşu seçim yaparak Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Telefon Güç (Power) tuşuna basınız.

4-Açılan ekranda Ses Kısma (-) ile alta gelip Yes–delete all user data işaretli iken Telefon Güç (Power) tuşuna basınız.
İşlem bitene kadar bekleyiniz.

5-Son olarak Reboot System Now‘ı seçili olarak gelecektir. Telefon Güç (Power)tuşuna bastıktan cihazınız yeniden başlayacaktır.

Yukarıda belirttiğim adımları takip edersen. Hard reset işlemi yapmış olucaksın hard reset sonrası bütün veri, oyun, müzik vb. Herşey silinecektir. Verilerini yedekleme yapmayı ihmal etme.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem

Ses kısma ve güç tuşuna 7 saniye basılı tutarak cihazı yeniden başlatmayı bir daha deneyin eğer sorun düzelmez ise

Bilgisyara takip yedek alıp en yakın samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim

Hata raporu göndermeni tavsiye edecektim ama maalesef cihazın açılmıyor
0 Likes
ridvan55
Active Level 1
Galaxy A
reis aynısı benimkine oldu hicbir şekilde açılıyor yolla garantiye yapiyolar
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba fk00,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes