Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhabalar, bugün kamerada kayıt yaparken telefon aniden kapandı 1 2 saniye sonra kendiliğinden açıldı. Açıldıktan sonra Bluetooth çalışmamaya başladı... View Post
One UI 7 View Post
A55 One UI 7 ne zaman gelecek yeter artık beklemekden fenalık geldi a35 vermişler ikiside aynı cihazlar aynı tarihde çıktı nisan dan beri bekliyorum... View Post
Selam arkadaşlar benim telefonum 9 Mayıstan beri CYE3 bugün yine CYE3 acaba One UI 7 yakın mı? View Post
Arkadaşlar normalde A15 3 ayda bir güvenlik gücelemesi alıyor du martın 12 de aldı mayısın 22 de bida geldi sizce niye niye böyle bir işe kalkıştılar... View Post
Kullanan var mı nasıl? TelefonA35 View Post
Now bar kilit ekraninda durmuyor sürekli orda durabilme ozelligi var mi yoksa illa bir sey olunca gecici olarak mi geliyor spotify acikken geliyor... View Post
?? View Post
?? View Post
Bazenler birini aradığımda arama karşıya düşmüyor ya da tam tersi biri beni aradığında arama bana düşmüyor telefonu yeniden baslatinca normale dönüyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1133 | |
826 | |
591 | |
580 | |
577 |
User | Count |
---|---|
20 | |
17 | |
16 | |