Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Cihazım oda sıcaklığında olmasına rağmen düşük sıcaklık nadeniyle şarj durduruldu diyor. Cihazı sıfırladım ama hata düzelmedi. Ne yapabilirim? Not:... View Post
6.1 deyken game booster ekran kaydedici özelliği vardır, 7 de bulamıyorum, kaldırıldı mı View Post
Arkadaşlar herkese merhabalar. Telefonu güncellemek istiyorum ancak böyle kalıyor ve güncelleme tamamlanamadı diyor sonunda. Ancak internette... View Post
a54 gelecek mi ne zaman gelir birde View Post
Samsung A36 da 45w desteği varmı ve varsa 45w ile 0 dan 100 e kaç dk de şarj oluyor. View Post
A56 kullanıyorum 45w adaptörle sarj ve 25w adaptorle sarj ayni süper hızlı sarj olarak gösteriyor sarj olma sureleri aynı bu telefon kac w sarj oluyor... View Post
İyi akşamlar değerli Samsung kullanıcıları 22 Haziran da ONE UL 6.1 den ONE UL 7.0 geçiş yaptım ve dünden beri tiktok da gezinirken ve... View Post
63 ve 125 hz nasıl açılıyo kulaklık yokken one uı 6.1 da yoktu açıktı bass ayarlayabiliyodum View Post
Bunu kursam bi sıkıntı olur mu uyarı veriyor protectten View Post
User | Likes Count |
---|---|
991 | |
747 | |
647 | |
389 | |
321 |
User | Count |
---|---|
66 | |
40 | |