cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A54 Amoled Yanığı Başladı Şikayet Edip Sıfır Tel Alcam

(Topic created on: 08-16-2024 06:23 PM)
602 Views
SahinRocker
Active Level 6
Options
Galaxy A

Samsung A54 Telefon Ekranında Amoled Yanığı Oluşmaya Başladı Telefonun Sol Üst Köşesinde Girdiğim Uygulamanın İkonu Gözüküyor Uygulamada Olmasamda O İkon Orada Kalıyor Tabiki Tüketici Hakemine Şikayet Ederek Yeni Bir Telefon Alacağım Sizede Bilgiler Vereceğim Arkadaşlar Sadece İlerlemesini Bekliyorum Amoled Yanığının Sonra Hakem Heyetine Başvuru Yaparak Bu Samsunguda Beleşten Sıfırı İle Değişeceğim Daha Önce Olduğu Gibi Sizde Zeki Olun Beleş Yeni Telefon Almak İsteyen Arkadaşlara Uyanıklık Tavsiyesi Verebilirim Tüketici Hakemine Gidiyorsunuz Şikayet Ediyorsunuz Kusur Sizin Dediğiniz Gibi Tespit Ediliyor Ve Görülüyor Zaten Direk Sıfır Telefon İle Değisim Oluyor Hayırlı Günler Dostlarım 🙏😂🤘

VedatA545G
Expert Level 4
Galaxy A
Ekran değişimi yapsan ne olacak zaten 2.820 TL çok ucuz
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
BELEŞ SIFIRINI TALEP EDECEKLRR KABUL ETMEYIP S23 FE ALACAĞIM VEDAT BUNU BURAYA YAZ EKRAN DEĞİŞİMİ GARANTIYI KAPSAR BELEŞ AMOLED YANIĞI TÜKETİCİ HATASI DEĞİL AYIPLI EKRAN SAYILIYOR DAHA ÖNCE A52 OLMUSTU EKRANI DEĞİŞTİLER SES ETMEDIM BU DEFA ŞİKAYETİ BASIP SIFIRINI ALACAĞIM KANKA S23 FE YADA S24 ALIRIM BAKARIM KEYFE AMA S23 FE MUTLUYUM S23 FE ALICAM
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Ya kardeşim ürün ayıplı bi ürünse bile önce servise başvurursun. Servis ürünün ayıplı olduğunu kabul etmezse tüketici hakem heyetine godersin onlar da zaten gerekeni yapar. Ama senin iddian yanlış anlamadıysam servise hiç gitmeden tüketici hakem heyetine gidip cihazın sıfırını alacağın yönünde. Emin ol tüketici hakem heyeti sana markaya firmaya başvurdun mu diye soracak. Firma üzerine düşeni yapmazsa müşterinin yanında olmak hakkıni savunmak ve almak için var tüketici hakem heyeti. Yoksa kimse servise gitmesin (sonuçta kullanıcı hatası olmayan her arızaya ayıplı ürün diyebiliriz senin mantığına göre) o zaman garanti servis vs. Ne için var? Servis aradan çıksın her problemde direk tüketici hakem heyetine gidelim o zaman..
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Yok Yanlış Değil Kardeşim 10 Defa Tüketici Hakemine Gitmiş Biriyim Banamı Öğretiyorsun Bro Hakkım Var Hakkım Hey Gidi Hey Hey
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Ekran Değişimi Kabul Etmemki Kankaa Bu İşleri Benden Öğren Benden 😂
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Ya tamam işte firma sana ekran değişimi der sen kabul etmezsin firma da başka bişey yapamayız der tüketici hakem heyetine gidersin. Garantisi devam eden cihazı servise bile göndermeden neye istinaden tüketici hakem heyetine gideceksin. Yada neye istinaden firmayı şikayet edeceksin. Değişim istedim yapmıyolar mı diyeceksin? Yoo gitmedin ki servise..
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Valla Gitmeme Gerek Yok Tüketici Hakemi Bilir Kişi Atıyor Senin Haberin Yok Bilirkişi Atadığı An Baktığında O İşlem Arıza Varsa Koşulsuz Şartsız Değişiyor Sen Bilmiyorsun Kardeş
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Tamam en çok sen biliyosun kardeşim. Ben de şunu iddia ediyorum dediğin yöntemle sıfır olarak cihaz değişimi yapsan bile hatta bile kelimesi yanlış oldu dediğin yöntemi uygulayıp haklı çıkarsan ben de iddia ediyorum hiçbir sorunda hiçbir problemde servise gitmeye gerek yok. Serviş boşa var. Servisin hiçbir mantığı yok. Hop hemen tüketiciye git. Hop ordan hemen ne istiyosan onu al yada yaptır. Gerçekten farkında mısın bilmiyorum ama söylediğin yöntem buna çıkıyor. Olay buysa kimsenin asla hiçbir şekilde servisle uğraşmasına gerek yok. O zaman en çok sen biliyosun ya sana bi soru. Servis neden var kardeşin? Bu konuda da engin bilgilerinle aydınlatırsan başka hiçbir sorum yok. Gerçi buna da cevaben bi şekil bi mantık kurarsın şimdi sen ama yinede merakla bekliyorum. Servis neden var?
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Kardeşim Tüketici Memnun Kalmadığı Üründe Servise Gitmek Gibi Zorunluluğu Yok Hakem Heyeti Bilir Kişi Atıyor Sen Devam Et Bu Engin Bilgilerine Bilen Kişi Bakıyor Merak Etme Servise Başvurmaya Gerek Bile Yok
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 4
Galaxy A
Yok kanka o bedava yapmak istiyor para vermek vermek istemiyor 😂