cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A54 Amoled Yanığı Başladı Şikayet Edip Sıfır Tel Alcam

(Topic created on: 08-16-2024 06:23 PM)
552 Views
SahinRocker
Active Level 4
Options
Galaxy A

Samsung A54 Telefon Ekranında Amoled Yanığı Oluşmaya Başladı Telefonun Sol Üst Köşesinde Girdiğim Uygulamanın İkonu Gözüküyor Uygulamada Olmasamda O İkon Orada Kalıyor Tabiki Tüketici Hakemine Şikayet Ederek Yeni Bir Telefon Alacağım Sizede Bilgiler Vereceğim Arkadaşlar Sadece İlerlemesini Bekliyorum Amoled Yanığının Sonra Hakem Heyetine Başvuru Yaparak Bu Samsunguda Beleşten Sıfırı İle Değişeceğim Daha Önce Olduğu Gibi Sizde Zeki Olun Beleş Yeni Telefon Almak İsteyen Arkadaşlara Uyanıklık Tavsiyesi Verebilirim Tüketici Hakemine Gidiyorsunuz Şikayet Ediyorsunuz Kusur Sizin Dediğiniz Gibi Tespit Ediliyor Ve Görülüyor Zaten Direk Sıfır Telefon İle Değisim Oluyor Hayırlı Günler Dostlarım 🙏😂🤘

45 Comments
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
Sen çok parlaklığı açtığın için amoled yanığı oluşur en kısa zamanda A54 ün satman dileği ile 😂
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy A
Satmak ne kelime Yeni Sıfır S23 Fe İle Değistirticem Sanada Göstericem Canım Kardeşim Burada Hemde Sıfırdan 2 Yıl Garantili Değişim Yaptırıcam İzle Ve Gör A73 Telefonumu Öyle Yaptım Gördün Bizzat 🤘😂
Galaxy A
Telefon çöp diyom sana 1 haftadır ahahha😂 şahin abinin durumu iyi İPhone 15 de alır
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
Ne alakası var bir tek A54 de mi amoled yanığı oluşuyor herkeste de oluyor ne saçmalıyorsun sen
0 Likes
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy A
Alırım Bu Arada 😂🤘 Ama Samsung Fanboyum
0 Likes
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Ne kadar olduydu aldığın
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy A
Ne Kadar Olması Önemli Değil 1 Yılı Geçti Ama Ben Tüketiciyim Şikayeti Basar Sıfırını Alırım Samsung A73 de 22 Ay Olmuştu Şikayeti Bastım Sıfır S23 Fe Aldım Bedavaya
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
👍
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
Cihazın garantisi devam ediyosa ve konuyla ilgili servise hiç başvurmadıysan öyle hemen sıfırını vermezler telefonun. Tüketici hakem heyetinin karşısında yüzde yüz haklı olman lazım. Mesela garanti kapsamında servise gönderdim yaptık dediler ama sorunum devam ediyor. Sorunumu çözmüyolar bende size başvurdum gibi..