cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A53 Diğer bütün testler stabil.

(Topic created on: 02-22-2024 02:00 AM)
227 Views
yusufiri
Active Level 3
Options
Galaxy A
Yaklaşık 14 aydır kullanıyorum bugün öyle oldu... garanti ye göndermemi tavsiye eder misiniz?
image

11 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Ben 4 yıldır a51 kullanıyorum hâlâ iyi diyor bence gönder
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Göndersen iyi olur
SPLESHHER
Active Level 1
Galaxy A
Servise götürmen lazım ama servis 2 haftada teslim ediyor, telefoncularda orijinal takacam desede orijinal takmıyor. Karar senin
yusufiri
Active Level 3
Galaxy A
Tamirciye zaten vermem ama garantiye gönderirim 2 hafta mecbur bekleriz
yusufiri
Active Level 3
Galaxy A
Açıkçası benim de midem bulandı bir problem olunca göndermem gerekiyor sorunu yazıp Yurtiçi Kargoya vermem gerekiyor geldiği yere Turkcell pasajdan aldım Yaklaşık 14 ay oldu Yani bir sorun yok telefonda ama batarya ömrü neden böyle oldu anlamadım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yusuf bey özele gelin
MobilBey
Active Level 4
Galaxy A
varsa garantisi mutlaka servise randevu alıp gönderin çünkü yetkisiz müdahalede cihazların bazı sensörleri kalibrasyon hatalarına sebep olabiliyor, bazı iyi ustalarda parça artırıp vidalarını takmayı unutuyor, kalitesiz işçilikte sıvı korumasını bozabiliyor bi baktınız nem algılandı uyarısı ekranda telefon bozuldu şarj olmuyor demeye başlarsınız bir daha servise gider şarj girişi değiştirilir derken samsunga isyan bayrağı sallarken kendinizi bulursunuz. verilerinizi yedekleyin gönderin. randevu alıp servis adresini öğrenirseniz şehrinizdeyse kendiniz gün içinde değişimi yaptırırsınız kargo gerekirse samsung temsilcisi bilgileri size aktarır.
yusufiri
Active Level 3
Galaxy A
Turkcell pasajdan aldım ben telefonu 14 aydır kullanıyorum bu sorun oldu Yarın batarya testi yaptırdıktan sonra Yurtiçi Kargo ile gelmişti zaten ondan tekrardan kutusuna koyup notumu da ekleyip göndereceğim En azından bir şey olursa tekrardan gönderirim Bu arada telefonsuz kalacağım Yapacak bir şey yok deprem bölgesindeyim �ş güç yok zaten Allah büyük
0 Likes
DenZi-A53
Active Level 5
Galaxy A
a53 bende 7ay önce almama rağmen bu test böyle gözüküyor