cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A34 5G Otomatik parlaklık hakkında

(Topic created on: 02-18-2024 08:26 PM)
467 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A
Merhaba,
Telefonumda otomatik parlaklık sağlıklı çalışmıyordu yani kısacası şöyle adaptif parlaklık açık iken %40 gibi olan ekran aydınlatması tam karanlık bir ortama girdiğim zaman hala öyle kalıyordu ve ben bunu mecburen el ile kısmak zorunda kalıyordum tüm yorgunlukları göze alarak telefona hard reset attım ve elimdeki yedekten sadece uygulamaları yükledim ayarları yüklemedim bütün işlemleri bitirdikten sonra otomatik parlaklığın daha sağlıklı çalıştığını gözlemledim ve bununla ilgili bir ekran videosu aldım ekran videosunda parlaklığın karanlık ortama gittikçe nasıl yavaş yavaş düştüğünü ve videonun sonuna doğru tekrar aydınlık ortama gelince parlaklık ayarının bir anda nasıl yükseldiğini göreceksiniz, aydınlık ortama geldiğimde parlaklığın yükseldiği noktayı referans alırsak hard reset'ten önce karanlık ortamda ondan geriye düşmüyordu ve orada kalıyordu, ya yapılan ayarlarda otomatik parlaklığı etkileyen bir bug var yada yazılımsal bir sorun oluşuyor konuyu 

bilgilerinize arz eder iyi akşamlar dilerim.
Saygılarımla
8 Comments
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
Sensörde bir sıkıntı olabilir
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Ben de öyle zannediyordum ancak hard reset'ten sonra bunu düzelttim ve gayet sağlıklı çalışıyor bu bilgiyi de onun için attım forum'a.
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
Kusura bakmayın yanlış anlamışım 😊
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
🙏
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Estağfurullah üstat ne demek 🙏
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Yazılımsal bir sorunla karşılaşmızsınız nryseki çözüme kavusturmussunuz.
0 Likes
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Bende de öyle oluyor oyun oynarken özellikle arkamda güneş varken parlaklık kısıyor
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Evet gerçekten ilginç, belki yazılımda bir bug olabilir, kullanıcılardan gelen yorumlara istinaden tahminim one ui 6.1 yazılımı ile inşallah çoğu bug giderilecek.
0 Likes