cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A24 Aşırı ısınma

(Topic created on: 08-16-2024 02:32 AM)
162 Views
Mehmetali9012
Active Level 3
Options
Galaxy A
İyi akşamlar Samsung A24 cihazım 1 aydır çok fazla ısınıyor ve (l yerine harfleri silme tuşunu basıyor) kendi kendine sağa sola basıyor lütfen yardım edin

image

image

image

image
Samsung J7 Prime2 cihazından çektım ekran koruyucusu kırık normal ekran değil

39 Comments
Mehmetali9012
Active Level 3
Galaxy A
Derin uykuya alıncada pek birşey **bleep** etmiyor malasef sigortaya vereceğim belki düzelir🫠
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Sigorta nerden yaptırdın ona vermeni tavsiye etmem direk kendin samsung yetkili servisine ver yazdığımı okursan uzun yazdım yaparsan belki srtvise bile vermene gerek yok açıklafım olayı sana
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Galaxy A
Zararlı yazılım olabilir. Telefonu sıfırlayın. Zombi olmuş olabilir cihaz. Düzelmezse servise gidin.
0 Likes
Mehmetali9012
Active Level 3
Galaxy A
2 kere sıfırladım pubg nin dosyalarını en baştan yüklemekten sıkıldım odin üzerındende one ui 5.1 geri dönülmüyor device 2 binary 1 gibi bir hata verir büyük ihtimal🫠 j7 prime2 cihazımı bunun gibi bir hata yüzünden android 9 dan 8 e düşüremiyorum
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Galaxy A
O zaman bataryada yada başka bir donanımda bir sorun var demektir. Bu şekilfe kullanmak tehlşkeli olabilir. Aşırı ısınırsa mazallah patlama yangın çıkarma riski var.
0 Likes
Mehmetali9012
Active Level 3
Galaxy A
Üst tarafta birisinede aynısını yazmıştım Note 7 faciası olmazsa iyidir neyse iyi geceler verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim yeni gelen yanıtlara sabah döneceğim
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Galaxy A
Odin üzerinden değil de başka tekniklerle dönülebiliyor ama tabi biraz el yatkınlığı lazım. Ama yasal değil belirteyim.
0 Likes
Mehmetali9012
Active Level 3
Galaxy A
Evet var ama garanti dışı kalmasını istemiyorum yada hard brick gibi beni baya saatlerce uğracağım sorunlar ile uğraşmak istemiyorum
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Galaxy A
O zaman garantiye yollayın muhtemelen anakart ve batarya değişir gelir. İyi geceler.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şarj cihazı orijinal değilse orjinali alıp kullanın.
Klavye sorunu içinde klavye ayarlarını sıfırlayın.
0 Likes