cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A23'e Android 15 gelecek mi?

(Topic created on: 02-24-2025 01:05 PM)
650 Views
umran1981
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar ben tekrar soruyorum. Benim cihazım Samsung A23 4.5 G olan. İyi bilen arkadaşlar ben Android 15'i One u 7 güncellemesi alabilecekmiyim? Çok merak ediyorum. Ben de tık yok güncelleme ile ilgili 

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Samsung knox'da Android 14 son yazıyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
MMa34
Active Level 7
Galaxy A
Hayır a23 konusunda herkes yanlış bilgi veriyor. Kimse samsungun sitesine bakmıyor x4 serisinden sonra 2x segmentine 4 nesil güncelleme verilmeye başlandı. A23 son android güncellemesini aldı. 2026 ya kadar da güvenlik güncellemesi alacak.1740394668802.jpg

View solution in context

0 Likes
Solution
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy A
Hayır , almıcak

View solution in context

0 Likes
Solution
MMa34
Active Level 7
Galaxy A
Haber siteleri kopyala yapıştır haber yapıyor. Ben direkt samsungun kendi sitesinden atıyorum. 4G/5G versiyonları aynı zamanda çıktı. Aynı güncelleme politikasında ikiside (2 yıl android 3 yıl güvenlik güncellemesi)

View solution in context

0 Likes
Solution
MMa34
Active Level 7
Galaxy A
Evet bende onu diyorum zaten. Android 14 son yükseltme güncellemesiydi. 15 almayacak. Sadece güvenlik güncellemesi almaya devam edecek 1 yıl daha.

View solution in context

0 Likes
Solution
MMa34
Active Level 7
Galaxy A
Hayır almayacak.

View solution in context

0 Likes
20 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
4 nesil güncelleme desteği olmalı. Android 12 ile çıktığını düşünürsek Android 16'ya kadar almalı
umran1981
Active Level 3
Galaxy A
Çok teşekkür ediyorum. Şu anda telefonum Android 14'de One U 6'da. Bekliyorum sabırsızlıkla. Kimileri 5G için olacak 4.5 G için olmayacak diyor bilemedim.
0 Likes
Solution
Galaxy A
Samsung knox'da Android 14 son yazıyor.
0 Likes
Solution
MMa34
Active Level 7
Galaxy A
Hayır a23 konusunda herkes yanlış bilgi veriyor. Kimse samsungun sitesine bakmıyor x4 serisinden sonra 2x segmentine 4 nesil güncelleme verilmeye başlandı. A23 son android güncellemesini aldı. 2026 ya kadar da güvenlik güncellemesi alacak.1740394668802.jpg
0 Likes
umran1981
Active Level 3
Galaxy A
Android 15 One UI 7 yi alacak telefonlar arasında Galaxy A23 yazıyor 5G diye de belirtmemiş. Size atayım isterseniz
0 Likes
Solution
MMa34
Active Level 7
Galaxy A
Haber siteleri kopyala yapıştır haber yapıyor. Ben direkt samsungun kendi sitesinden atıyorum. 4G/5G versiyonları aynı zamanda çıktı. Aynı güncelleme politikasında ikiside (2 yıl android 3 yıl güvenlik güncellemesi)
0 Likes
umran1981
Active Level 3
Galaxy A
O zaman 14 son sürüm değil mi? İki sürüm yükselttim
0 Likes
Solution
MMa34
Active Level 7
Galaxy A
Evet bende onu diyorum zaten. Android 14 son yükseltme güncellemesiydi. 15 almayacak. Sadece güvenlik güncellemesi almaya devam edecek 1 yıl daha.
0 Likes
umran1981
Active Level 3
Galaxy A
Anladım. 5G modeli alıyor mu peki?
0 Likes