Hindistan Romuna Geçtim memnum değilim one ui core cihaz olduğu için Tr Romundan Farksız geldi bana 4 Farklı özellik var toplam 1) Depolama... Gönderiyi Göster
Hindistan Romuna Geçtim memnum değilim one ui core cihaz olduğu için Tr Romundan Farksız geldi bana 4 Farklı özellik var toplam 1) Depolama... Gönderiyi Göster
Hayalet ekran problemi telefonu düşük parlaklıkta kullanıp, arka planda koyu renkler kullanarak tamamen önlenebilir mi? yoksa amoled ekranlarda ne... Gönderiyi Göster
A53 kamerasında bulunan hareketli fotoğraf özelliği ne işe yarıyor video ile aynı herhalde Gönderiyi Göster
A70 telefonum süper hızlı şarjdayken sürekli enerji git geli yaşıyor. Normal şarjda bu olmuyor. Süper hızlı şarja aldığımda sürekli şarja bağlandı... Gönderiyi Göster
Daha önceki şikayetler dahilinde servise gönderdiğim cihazım A72 4 gün gibi kısa sürede bakımı yapılarak düzenli ve öz verili bir şekilde bakımı... Gönderiyi Göster
Galaxy A52 cihazımda ekran kilitliyken bildirim veya mesaj geldiğinde ekran uyanmıyor açılmıyor yani bunu nerden aktifleştirebilirim? Gönderiyi Göster
85 ten 30 a kadar kullandım sonra yola gideceğim için biraz şarja taktım 56 ya kadar bu değerlere göre şarjım normal mi acaba? Gönderiyi Göster
A50 ne zaman güvenlik güncelleme alacak haberi olan yazabilirmi Gönderiyi Göster
Sanirim cihazim git gide daha yavas sarj etmeye basliyor kendi orjinal kablosunu adaptörünü kullanıyorum suan sarjim 1 ve tam şarj için 2 saat 41... Gönderiyi Göster
Merhaba,Samsung A51 kullanıcısıyım malum mesajlaşırken emoji kullaniyoruz ve çok sayıda emoji var istediğim emoji aratmak istiyorum ama aşagıdaki... Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
15 | |
14 | |
13 | |
13 | |
12 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
366 | |
301 | |
254 | |