cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SD kartı

(Topic created on: 12-12-2023 02:01 AM)
408 Views
Adanus
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba Bu 3 Oldu samsung a23 SD kartıyla Alıp Vermediği Ney Telefon görmüyor Telefon görmesi için elimden geleni yapıyorum Değişen bir şey yok Görmesi için En son Başka Telefon da resetlemek zorunda kalıyorum tüm resimler video lar ailemin mutlu anları yok . o zaman böyleyse SD kartı telefon da yuvası niye var Açıklayın . Ben mecbur değilim Bulut veya başka yere taşın ması gibi benim özelim bende kalsın ya bukadar telefon kullandım böyle bir şey görmedim telefona sebep olacak az kaldı 

Sorun icin siz uzaktan bağlan ma izini almak istiyorsunuz izin yerine sorunu söyleseniz ben düzeltsem . Telefon insanın özeli izin vermem siz buna bir care bulun sırf SD kartı için günceleme yollayın teşekkürler sinirim bozuldu 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  Adanus ,

Farklı bir sd kartta da aynı durumu yaşıyorsanız, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben kingston 64gb SD kartım var ve sorunsuz çalışıyor sen samsung members tanılaması gidin ve SD kart diye kontrol edin çalışıyor ve normal yazıyorsa o zaman sd kart kaynaklı ve sd kart başka marka deneyin
Adanus
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim yardımın için Hocam 👏
Adanus
Active Level 4
Galaxy A
Hocam test yaptı görmedi bu 2 nci SD kartı telefon daki bu kaliteli olan SD kartı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Başka telefon dener misiniz? Sd karttaki eğer başka telefon sd kart çalışıyorsa demek ki a23 telefon sıkıntı var garanti varsa servis yollayabilirsin ben bir başka çözüm yok galiba 😅
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Sd kart şifrelemesi mi açık ki bazı hafıza kartları güvenlik için sadece 1 cihazda şifrelenbiliyor.
Adanus
Active Level 4
Galaxy A
Üzerinde takılı SD kartını görmüyor hocam 2 oldu bu Uzaktan bilinçli yapılıyor sanıyorum çünkü hiçbir uyarı vermiyor ben Dosyalarına bakana kadar far edemiyorum
Adanus
Active Level 4
Galaxy A
O zaman samsung kendi SD kartını çıkarsın 200 TL ye Aldım SD kartını en iyisi fotoğraflarım video larım vardı şimdi kim bu sorum luluğu alacak bu kadar sorumsuzluk olmaz güven sağlamıyor
Adanus
Active Level 4
Galaxy A
Birazdan telefonu kırıp çöpe atacağım buraya kadar geldim Samsung almam
Galaxy A
Sd karta şifre koyduysan çalışmaz. Bozukta olabilir sd kart.