cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 kafayı yedi

(Topic created on: 04-19-2025 07:17 PM)
71 Views
anoroyale
Active Level 7
Options
Galaxy A
8GB'lık bir sd kart tabletimde takılıydı fakat tabletim sd kartı görmüyordu. Ben de sorunun sd kartta mı tablette mi olduğunu anlamak için telefona taktım ve telefon da sd kartı okumadı ve sd kartı biçimlendirin diye bir bildirim geldi. İşlemi başlattım. 20% deyken telefon kilitlendi ve kendini yeniden başlattı. Yeniden başlatılırken 3dk falan Samsung Galaxy yazısında kaldı. 3dk sonra ekran gelmeyince sd kartı çıkardım telefon o zaman açıldı. Ancak telefonun dahili depolamasında 8GB yazıyor ve 1GB'tan az depolama alanı kaldığını söylüyor. Ss bile alamadım tabletten çektim fotoğrafı. Depolama detayları da görüntülenemiyor yüklemede takılı kaldı. Telefonu yeniden başlattım düzeldi sizce neden böyle olmuş olabilir?

image

image

image

22 Comments
KenànA25
Active Level 10
Galaxy A
SD kart cihazla uyumsuz olabilir hocam benimde başıma böyle bir şey geldi sdkart çıkartınca düzeldi
anoroyale
Active Level 7
Galaxy A
Evet ben de çıkartınca düzeldi aslında şu ana kadar bi sorun yoktu ama lin k tec h markası
0 Likes
KenànA25
Active Level 10
Galaxy A
Tablette takılıyken mi sorun yoktu?
anoroyale
Active Level 7
Galaxy A
Her ikisinde de kullandım bir sorun yoktu ama bi baktım dosya yöneticisinde sd kart takılı değil yazıyor ondan sonra denedim
0 Likes
KenànA25
Active Level 10
Galaxy A
hmm dediğim gibi hocam sd kart cihazla uyumsuz olabilir başka bir bilinen marka sd kart kullanıp birde öyle denemenizi öneririm eğer yine bi sorun çıkarırsa sd kart yuvasında sorun vardır bakıma göndermenizi öneririm.
anoroyale
Active Level 7
Galaxy A
Muhtemelen sd kart bozuk teşekkür ederim
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
SD kart bozulmuş olabilir. Ben de bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Verileri yedekledikten sonra kırıp çöpe atmıştım.
anoroyale
Active Level 7
Galaxy A
Sizce samsung evo plus mı tercih etmeliyim yoksa başka önerebileceğiniz bir marka var mı
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Evo plus kullandım daha önce öneririm. Başka Kioxia da bakabilirsiniz. Yurtdışı olarak Kodak da var.