cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG NE DEMEK OLUYOR BU!!!

(Topic created on: 07-07-2020 05:28 PM)
837 Views
NAZİFS928B-X910-R950
Expert Level 5
Options
Galaxy A

BUGÜN CIHAZ GÜVENLİK GÜNCELLEMELERİ HANGI KAPSAMDA ONLARA BAKTIM VE BAKMAZ OLAYDIM.

A6 PLUS İÇİN GÜNCELLEME DESTEĞİ KESİLMİŞ.
DAHA YENİ ANDROİD 10 ALDI.VE HEMEN ALIR ALMAZ DESTEĞİ KESTILER.
HANİ 2 YIL BUYUK GÜNCELLEME VE 1 YİLDA GÜVENLİK GÜNCELLEMESİYDİ SAMSUNG.

2 YIL GUNCELLEME ALDI VE ANDROİD 10 OLAN BIR CIHAZİN GÜNCELLEME DESTEĞİ KESİLİYOR BÖYLE BIR SAÇMALİK OLABILIR Mİ.

LÜTFEN BUNU DÜZELT SAMSUNG!!!!!!

INŞALLAH J8 IÇINDE AYNISINI YAPMAZSIN.

YOKSA IPHONE YOLU GÖRÜNÜR.

image

24 Comments
Galaxy A
Evet j6 plusta android 10 alacak
Galaxy A
**bleep** ettiysen j6 içinde aynı şey var
0 Likes
Galaxy A
F A rk
0 Likes
Galaxy A
Evet gerçekten sınır bozucu birşey
0 Likes
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

Kimseye söz vermiyor buda sitedeki ince bir detay.  Beklemek gerekir telefon gayet iyi model ve en stabil halde zaten.

Security Aylık güvenlik güncelleştirmesi modellerinin listesi, düzenli destek süresi sona erdiğinde değiştirilebilir.
Ayrıca, bazı operatörler, yukarıda listelenen tüm geçerli güncel modeller için yalnızca üç aylık güncellemeleri destekleyebilir.

² Güvenlik güncelleştirmesi modellerinin listesi değişebilir ve periyodik olarak gözden geçirilecektir.

feragat

• Bazı durumlarda düzenli işletim sistemi yükseltmelerinin planlı güvenlik güncellemelerinde gecikmelere neden olabileceğini lütfen unutmayın. Ancak, kullanıcıların OS yükseltmelerinin teslim edildiğinde güncel güvenlik yamaları içereceğinden emin olabilirler.
  • Güvenlik düzeltme eklerini mümkün olan en kısa sürede tüm uygulanabilir modellere teslim etmek için elimizden geleni yaparken, güvenlik düzeltme eklerinin teslim süresi bölgelere ve modellere bağlı olarak değişebilir.
  • Yonga seti satıcılarından alınacak bazı yamalar (Aygıta Özel yamalar olarak da bilinir) ayın güvenlik güncelleştirme paketine dahil edilmeyebilir. Yamalar teslim edilmeye hazır olur olmaz yaklaşan güvenlik güncelleme paketlerine dahil edileceklerdir.
0 Likes