Original topic:

RAM Plus

(Topic created on: 10-29-2024 06:34 PM)
817 Views
Kadir_19
Active Level 5
Options
Galaxy A
Arkadaşlar Samsung Galaxy A 55 cihazı kullanmaktayım internet üzerinde ramplus özelliğini açtığında cihaz kasma ve hiçbir şeye yaramadığını söylüyorlar ama müşteri hizmetleri ramplesin cihazın daha iyi performans vermesini cihazın performans arttırdığını söylüyor yanlış bilgi veriyorlar size diyorlar gerçekten ram plus işe yarıyor mu açık kalması daha mı iyi.

image

Resolved!
Kadir_19
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkür ederim kankam
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim kardeşim 😊🙏👍
Kadir_19
Active Level 5
Galaxy A
Kanka bir de sana şunu sormak istiyorum ben şimdi Galaxy A5 cihazı kullanıyorum alalı 2 ay oldu şöyle bir sorun yaşadım cihazımın kamerasının ön kamerası a54 32 megapiksel mesela Belki de 32 megapiksel ama a54 sanki daha doğal daha canlı daha güzel çekiyor a75'e göre a o 55'in ön kamerasını hiç beğenmedim uygulamaları renk tonları bile hani soluk gibi gözüküyor Onun dışında mesela uygulamada hafif bir takılmalar yapıyordu daha öncesinde O biraz sanki düzeldi gibi ve bunu söyleyince çok linç yedim Herkes diyor ki Galaxy a55 iyi Sen ne yaptın Ne bileyim benim cihazımda mı sorun var acaba o zaman Yoksa bu sorun yaşayan Sadece ben miyim yoksa böyle bir arkadaşlar var mı😂😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bence bir problem yoktur Kamera ayarlarını sıfırla ve tekrar dene birde şu var mesela örnek veriyorum iki ayrı model cihazın kameraları donanım olarak birebir aynı olsa bile yazılım optimizasyonu da önemli yani yazılım da önemli oluyor
Kadir_19
Active Level 5
Galaxy A
Kanka bir de şöyle bir açıdan baktım şöyle düşündüm çünkü galaksisi a54 cihazı Bir sene boyunca güncelleme aldı o Ne o 6.1 güncellemesini aldı kendisi 5-0 ile geldi acaba yazılım güncellemesi ile düzeltilmiş de olabilir Daha güzel çekebilir Mesela şu an Galaxy A5 yeni cihazı olduğu için şu anda 6-0'da belki 6-1'de ya da 7-0 güncellemesinde iyi bir performans ve iyi bir kamera deneyimi vereceğini düşünüyorum Sizce öyle olabilir mi Çünkü fazla güncelleme Almadı bu cihaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen öyle 👍 muhtemelen düzeltilecektir ileride güncellemeler ile
Kadir_19
Active Level 5
Galaxy A
Vallahi kankam ya böyle yazdım diye millet ağzımı etti Sen Galaxy A55 cihazı hakkında nasıl böyle konuşursun gayet başarılı bir cihaz dediler Ben kötülemiyorum ki sadece ilk aldığımda bu sorunları yaşamam beni çok üzdü daha kutusundan ilk açtığım cihaz kasıyordu 😂😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Her model ilk çıktığında bir nokta da sorunlu olur ama sonra düzeltilir bu kötü bir şey değil bence yani kafaya takmaya gerek yok

A14 hariç ama 😂😂😂 o hep bozuk
0 Likes
Kadir_19
Active Level 5
Galaxy A
Kanka vallahi Beni ilgilendirmez ya Bunu bir sene kullanayım da Galaxy a56'ya geçeceğim😂😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Karar senin 👍