cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

RAM Plus

(Topic created on: 10-29-2024 06:34 PM)
306 Views
Kadir_19
Active Level 4
Options
Galaxy A
Arkadaşlar Samsung Galaxy A 55 cihazı kullanmaktayım internet üzerinde ramplus özelliğini açtığında cihaz kasma ve hiçbir şeye yaramadığını söylüyorlar ama müşteri hizmetleri ramplesin cihazın daha iyi performans vermesini cihazın performans arttırdığını söylüyor yanlış bilgi veriyorlar size diyorlar gerçekten ram plus işe yarıyor mu açık kalması daha mı iyi.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim reis😊🙏

View solution in context

39 Comments
caglarA34
Active Level 6
Galaxy A
Cihazının Fiziksel Ram kapasitesi 8 ve üzerindeyse gereksiz bu. Sistem hafızasını kullandığı için cihazı da yoruyor ben kapattım
0 Likes
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Sanki bunu açınca hızlandı hissiyat verdi bana ama
0 Likes
Fatihh
Active Level 7
Galaxy A
Evet, RAM Plus gerçekten çok işe yarıyor. Ben +8GB kullanıyorum ve gerçekten inanılmaz **bleep** ediyor, cihaz çok daha rahat verimli ve performanslı çalışıyor
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Evet açınca öyle oldu hissettirdi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kapatman daha iyi
0 Likes
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Knk açınca cihaz daha performans verdi ama sanki
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İnternet tarayıcılarında ve arka planda çok fazla uygulama açık olursa evet verir ancak bir o kadar da dahili depolama birimini yorar ve gerçek fiziksel remin okuma ve yazma hızlarını da düşürür bunun testini de kendin yapabilirsin CPDT uygulaması ile
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Testi nasıl yapılıyor açıklar mısın😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
CPDT uygulamasını Play Store üzerinden indirip kur onunla yapılıyor detaylarına Google üzerinden araştırıp bakabilirsin