cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

PARMAK İZİ SENSÖRÜ KALİBRASYONU GEREKLİ

(Topic created on: 07-27-2023 08:05 PM)
787 Views
Ziyaağğ
Active Level 1
Options
Galaxy A

samsung a51 cihazımın ekran değişimi sonrasında böyle bir hata alıyorum telefoncu söylemişti zaten parmak izi çalışmaz diye ama ben böyle bir hata alıcağımı düşünmedim (ekran orjinal değil) fakat yakın tarihte samsung servis ile orjinal ekran değişikliği yapıcam o zaman sorun düzelir mi ne yapmam gerekiyor

Samsung Members > Yardım alın > İnteraktif kontroller > Parmak izleri bölümünden test ederek, sonuçları kontrol etmenizi öneririz. ‘’ Parmak izi tarayıcısı normal olarak çalışıyor ‘’ KONTROL YAPTIĞIMDA PARMAK İZİMİ ALGILAMIYOR

image

8 Comments
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Orjinal ekran ve yetkili servis kalibrasyonu gerekli .
Ziyaağğ
Active Level 1
Galaxy A
servise götürdüğümde sorunu belirtsem ve ekran değişikliği yapılsa düzelir değil mi
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
evet yetkili servis kalibrasyonu yapıyor sadece
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk yeni yazılım yükle yada servise ver düzelir gönderini rica etsem tabi zorunlu değilsin silemezsin bizimki sonra 20 görüntü falan alıyor sorunumu çözemiyorum rica ediyorumcansin be
Ziyaağğ
Active Level 1
Galaxy A
tam bi cevap aldığımda silicem zaten kanka sorununun çözülmesini tabiki isterim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kral odin ile yeni yazılım kurulması lazım stock rom deniyor evde PC ile yapılıyor bilmiyorsan yapma bozarsin bide keşke servise verseydin telefoncular bazen icinden parça alabiliyor veya yalan söyleyebiliyor tavsiyem samsung un kendi servisine ver bak ben vermedim hala da vermek istemiyorum basima gelmeyen kalmadı attığım gonderiye bakabilrisin senin 1 altinda yeni attim kral
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Seninki 47 benimki 25 de kaldı görüntü sayısı
Solution
Galaxy A
Tekrardan yetkili servise gidin cihazınıza bakım onarım yaptırın olumsuz sonuç alırsanız 444 77 11'i arayarak durumunuzu anlatabilirsiniz. Size yardımcı olacaklardır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/