cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Oyun Önerisi 🎮💥

(Topic created on: 04-10-2024 09:37 PM)
208 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Gönderimin tutacağını sanmıyorum ya tutarsa? Koskoca store de milyarlarca offline yada online oyun arasında bir tane oynayacak oyun bulamazmı bir insan arkadaş genelde online oyunlardan yanayım offline oyunlar genelde sarmıyor car simulator 2 diye bir oyun var o da bir müddet sonra sarmıyor cihaz sistem gereksinimlerim exynox 850 yani kötü bir işlemci 4GB Ram standart bir seviye yetersiz yani 60 fps sabit aldığım tek oyun kafa topu 2 siz oynadığınız oyunlardan bana önerebileceğiniz varsa yardımcı olurmusunuz bu arada demeyi unuttum şeker bayramınız ramazan bayramınız kutlu olsun🥳🥳🥳

image

7 Comments
Solution
haklisin
Active Level 9
Galaxy A
Minecraft ın Online Sunucularında oynayabilirsin. Chunkleri kısarsan sabit 50-60 fps alirsin ( 4 gb ram MediaTek G99 işlemcili tabletimde 13 chunk 50 fps 5 chunk 60fps) egg wars falan oynarsın ama ben pvp istemiyorum dersen Hem Türk Sunucusu olan Hemde Eğlenceli bi skyblock sunucusu olan ErilaNetwork de oynayabilirsin (erila network de adım haklisin7628 orda sunucunun en zengin 3. Kisisiyim başlarsan bisiler veririz :d)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yüklersem eklerim kral eyw adamsın da benim cihaz giriş segment kasar.
haklisin
Active Level 9
Galaxy A
Benimde giriş segment sorun çıkmıyor ya. Benim ki tab a9 ve Tabletimin işlemci çekirdeklerinin birkaçı bozuk yani o halde yüksek fps aliyor
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O işlemci kötü değil ama onu soyliyim başta sonra bus simülatör ultimate güzel mesela o olabilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bus simülatör ultimate ne kadar ağır haberin varmı knk shshshsh.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
my friend pedro ya bakabilirsin başta çok sinir ediyor ama alışınca hoşuna gidiyor
Galaxy A
Codmobile oyniyabilirsin