cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ortam gürültüsü

(Topic created on: 10-17-2023 01:40 PM)
1020 Views
tubatu
Active Level 6
Options
Galaxy A

Konuşma esnasında sol üstten açtığımız gürültü engelleyicinin tam işlevi ne ?

Ben konuşurken çevremde ne varsa duyuluyor karşı taraftan.
Birde niye otomatik açılmıyor her defasında açınca aramayı bir de oraya basmayalım.
0 Likes
4 Comments
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Gürültü engelleme kulaklığı takan kiseye özel olan bir özelliktir.
Otomatik açmamasının sebebi ise normal kulaklık deneyimi yaşamanız ve çevredeki sesleri birazda olsa duymanız içindir.
tubatu
Active Level 6
Galaxy A
Yanıt için saol ama ben direk telden konuşmaktan bahsediyorum.A54 kullanıyorum.A34-54 ile tanıttıkları özellikten bahsediyorum
simsekk
Active Level 4
Galaxy A
normalde onu açtığında arkadaki sesleri filtreleyip senin sesini daha net iletmesi lazım, işlevi o şekilde
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba tubatu,

Samsung Galaxy A54 5G ve Galaxy A34 5G modellerinde bulunan 'Ses Odağı' özelliği, ortamdaki sesleri filtreleyerek sadece konuşan bireyin sesini karşı tarafa aktarabiliyor. Böylece ses kalitesi iyileştirilerek daha net bir görüşme yapılmasına imkan sağlanıyor. Yazılım konsepti gereği manuel açmak gerekiyor.

Yaşadığınız durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes