Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
İyi geceler arkadaşlar. 1 yılı aşkın süredir Galaxy A54 kullanıyorum ve S serisi için olan bağzı detayların orta segment A serisinde olmadığını... View Post
Merhabalar. Bir konu hakkında yardımcı olup, beni aydınlatabilirseniz müteşekkir olurum. Öncelikle pil koruması aktif. %80 oldu mu kesiyor gücü.... View Post
Ui 7 ne zaman çıkacak View Post
merhaba ilk öncelikle hayırlı aksamlar dilerim sizce bu ayarı nasıl yapmalıyım veya yapmalımıyım pil ve performansı açısından bir ayar önerin View Post
Yarın one ui 7 beta 3 yayınlanacak ama beta 3 son diyorlar beta 4 de yayınlanacak mı? View Post
Merhaba arkadaşlar 5 aylık cihaz sizce pil durumu iyimi Galaxy A55 256 GB View Post
Kaç tane güvenlik güncellemesi geçti hatta one uı 6.1e de geçti ama düzelmedi :( Sorun şu: Yüz tanıma ve parmak izi beraber çalışırken telefon... View Post
Merhaba arkadaşlar.Play store den smash hit adlı oyunu indirdim ve indirirken altta play protect tarafından doğrulandı diyordu.Ama içime virus... View Post
Selam aleyküm uygun fiyata samsung a34 orijinal kılıf buldum dolap ve sahibindenden satmayı düşünüyorum samsung a34,a35 ve a55 telefonlara uyumlu diye... View Post
Selam aleyküm samsung a35 aldım uyguna samsung a34 kılıf buldum birlirlerine uyar mı ikiside 6,6inç ve aynı kamera tipine sahip View Post
User | Count |
---|---|
31 | |
14 | |
13 | |
12 | |
12 |