cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Orta segment A Serisi için daha iyi One UI

(Topic created on: 01-06-2025 12:56 AM)
249 Views
-Ulas-
Active Level 7
Options
Galaxy A
İyi geceler arkadaşlar. 1 yılı aşkın süredir Galaxy A54 kullanıyorum ve S serisi için olan bağzı detayların orta segment A serisinde olmadığını **bleep** ettim. örneğin:
•Canlı bulanıklık efekti
•Adaptif ikon animasyonları
•AOD saat Efekti
gibi basit şeyleri neden koymuyorlar anlamış değilim. Siz nelere düşünüyorsunuz yorumlarda buluşalım
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam çokta önemli değil A serisi gelmemesi ama one ui 7 gelecek zaten belki bir değişiklikler gelebilir
-Ulas-
Active Level 7
Galaxy A
ya önemli değil de olsa iyi olurmuş sanki
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung bazı şeyleri kısıtlıyor özellikleri işte hocam yapacak birşey yok
GalaxyS23Fe--
Active Level 8
Galaxy A
Hep para üstüne kurulu olduğu için çok para veren daha iyi özellikler sahip olur diye hepsi para düşkünü
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Zaten herkes para düşkünü yoksa neden bu kadar pahalı telefon alsınlar ki? Ve tabiki zenginler kendi çalıştığı para kazanıp alıyorlar. Tek özellikler değil yapay zeka galaxy al var diye o yüzden telefon alıyorlar. Millet alo demek için almadılar
GalaxyS23Fe--
Active Level 8
Galaxy A
Alo için alınsa tuşlu telefon yeter İnternet için bu telefonlar şart
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy A
İlk çıktığından beri kullanıyorum ilk zamanları arkadaşımda yeni s23 almıştı sanki a54te o zaman s serisi gibi kamera olsun perfonmans olsun tıpa tıp aynıydı 1 senede telefon çöp belli bir ömrü var ben yaza kurtulup s e geçmeyi denicem herkezede tavsiyem bunlara para vermeyin s serisi fe dahi alsan a54 le benzer özellik olsada yazılımsal a serisi çöp bi yazılımla s serisi gibi çalışır istese millet ama orta segment😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kanka hem A54 kullanıyorsun hem A serisi çöp diyorsun şaka gibisin
0 Likes