Samsung galaxy a 54 cihazı 2023 den beri kullanıyorum telefonu yüzde 80 den fazla şarj etmiyorum ve yüzde 20 ye bile düşmeden şarj ediyorum... View Post
Samsung galaxy a 54 cihazı 2023 den beri kullanıyorum telefonu yüzde 80 den fazla şarj etmiyorum ve yüzde 20 ye bile düşmeden şarj ediyorum... View Post
One UI 8.5 ne zaman gelir sizce Ve Samsung S24 geçmeyi düşünüyorum 30k bütçem var hangi marka model önerirsiniz? View Post
Merhaba arkadaşlar A54 A55 one ui 8.5 haziran da gelecek çünkü A54 A55 güvenlik güncellemesi aldı ama A56 A36 one ui 8.5 kore de 18 mayıs pazartesi... View Post
Samsung Galaxy A54 İçin Mayıs Ayı Güvenlik Güncellemesi Gelmiştir 👍🏻 View Post
Batarya sağlığını % olarak öğrenmek istiyorum. Önceden whatsappdan sohbet başlatıp sonrasında bi link atıyolardı orda kayıt oluşturuyorduk. Şimdi... View Post
Samsung Free Ve Samsung Bizz uygulamalarını nasıl tekrar yükleyebilirim View Post
Ss'te gördüğünüz gibi youtube fazla pil tüketiyor.Diğer uygulamalar pil tüketiminde iyiler.Hatta JanaTube ücretsiz arka planda oynatabiliyor ama... View Post
Samsung galaxy A55 cihaza android 17 ne zaman gelecek bilgisi olan varmı View Post
A56 awesome intelligence mevcut kırpılmış yapay zeka var ama sizce A56 ya ses transkripsiyon özelliği gelir mi? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 271 | |
| 253 | |
| 241 | |
| 174 | |
| 155 |
| User | Count |
|---|---|
| 33 | |
| 32 | |
| 31 | |