Ablamin telefonu a20 ve son zamanlar neydeyse her gün kapanmaya basladi bu gun de mavi bir ekran var yardimci olur musunuz teşekkür ederim View Post
Mrb. Elimiz dolu iken yahut deprem gibi durumlarda çok lazım ❗ Telefon rehberinden birini sesli olarak bulmak nasıl oluyor? Google üzerinden sesli... View Post
Surekli 108 mp diye ovulen kamerasinda pek bi marifet goremedim. Video kayit olarak FHD 60 fps var ama EIS yok. Eski modellerde olan en basit... View Post
Bugün yani bu tarihte gelen güncelleme ile değişen özellikleri söyleyebilir misiniz gözle görülebilir ne keşfettimix ben çok bir şey... View Post
A51 video çekmediğim zaman kasma donma olmuyor sağ sol yaparken ama video kaydı aldığım da sorun oluyor bu sadece kendi kamera uygulamasında oluyor... View Post
A73 pil 120hz kullaniom telefon araliksiz kullansam oyun flan dahil 6 7 saat dayaniyo kotu mu acaba bence fazla gidio View Post
A51 telefonuna ait ve kutudan çıkan orijinal adaptör yanık kokmaya başladı adaptör hala çalışıyor telefona bir şey olurm mu ? View Post
Android 13 ne zaman gelecek View Post
Bugün yani bu tarihte gelen güncelleme ile değişen özellikleri söyleyebilir misiniz gözle görülebilir ne keşfettimix ben çok bir şey keşfedemedim ... View Post
User | Likes Count |
---|---|
695 | |
354 | |
341 | |
309 |