Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Whatsapp'ta görüntülü konuşurken ön kameranın etrafında siyah bir çerçeve oluşuyor ve bu çok kötü duruyor. Bunu kaldırmanın bir yolu yok mu? View Post
Telefon alır ken en çok reme mi baklalı yım yaksa işlemçi yem mi View Post
Herkese sa arkadaşlar A55in kamerası kırıldı ois odaklamıyor kamera ve arka kapak değişecek fiyat bilgisi olan var mı tahmini ne tutar View Post
Arkadaşlar rica etsem cift sim kullanan Arkadaşlar kilit ekranından operatör yazıları olan kısmı paylaşabilirmi ? View Post
Samfw tool üzerinden csc değiştirmek garanti bozarmı ve en erken güncelleme alan bölge hangi bölge? View Post
Mrb arkadaşlar a55 hızlı jarj ile ortalama dolum süresi ne kdr olmalı bilgi lütfen View Post
Samsung Kore'de s23 fan Edition Z Fold 5 gibi cihazları da artık Android 15 tabanlı One ui 7'yi veriyor ama maalesef Biz daha s 24 Ultra... View Post
A15 cihazımda bi dosyayi acarken yalnizca bir defa basacagima her zamana bastim nasil duzeltebilirim View Post
Aynı hat ile samsung a06 ve iki tane a53 ile şebeke 2 3 veya diş olurken farklı samsung harici telefonlarla şebeke hep full çekiyor yani samsung... View Post
User | Count |
---|---|
29 | |
26 | |
25 | |
18 | |
16 |