cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI Core'dan normal One UI geçiş yapacak cihazlar?

(Topic created on: 09-17-2023 09:41 AM)
rabug
Active Level 1
Options
Galaxy A

Mesela A13 den örnek vereyim (A137F, A13 5G). A32 ile aynı işlemciye sahip (Mediatek Helio G80) ve A32 normal one ui ı kullanıyor peki A13 neden One UI core? Kurulduğu zaman A32 ile aynı performansı verecek? Ayrıca One UI core un temel sunduğu özelliklerden biri 32 bit modunda çalışması. A13 ün Android 14 alacağı kesinleşti ve Android 14 sadece 64 işletim sistemi ve sadece 64 bit uygulama desteği olacak. Yani bi'ihtimal A137F ile A13 5G One UI 6.0 güncellemesiyle normal One UI kullanabilir. Umarım böyle bir şey olur. Eğer böyle bir plan yok ise bile bunu Samsung yetkililerine ulaştıralım.

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O değişen bir şey değil bendede A13 var Malesef Core Lite Demek Yani Mesela Güvenli Klasör Kullanmıyoruz Bazı Oyunlari Desteklemiyor keşke Android 14 ile tan oneul gelse giriş Sekment umursamiyorlar
rabug
Active Level 1
Galaxy A
bu özellikler telefonun daha yavaş çalışmasına sebep olmaz. Ayrıca mesela bahsettiğim gibi a32 ile aynı özelliklere sahip yani kesinlikle normal one ui a geçilmesi gerek.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İnşallah sanmıyorum ama A13 bendede var😌
Galaxy A
Güvenli klasör kullanılıyor ki neden öyle dedin one ui coreda var güvenli klasör
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Tabikide oyle bisey olmaz kutudan cikan islemci ne ise oyle devam eder core olqn normal arayuze gecmez ve a32 daha iyi bir telefon yinede olmaz ayni kalite vermez and14 olsun and50 olsun
rabug
Active Level 1
Galaxy A
yapılması gereken bir şey olmadığı anlamına gelmez ayrıca bahsettiğim gibi one ui core 32 bit destekliyor yani one ui core u 64 bit yapmaları baya uğraşmaları gerekiyor kim bilir belki normal one ui a geçiş yapılabilir. bu arada a32 ile a13 bellek işlemci ve gpu özellikler aynı isterseniz araştırabilirsiniz ki zaten normal one ui a geçmek için gereken özellikler alan bellek işlemci ve gpu dur yani bu da performans bakımından ikisinide aynı kılar.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Kutudan ne islemci ise o oyle kalir
rabug
Active Level 1
Galaxy A
işlemci değişecek olan şey değil işletim sistemi değişecek olan şey zaten öyle kernel tarzı şeyler farklı değil sadece özellik bakımından **bleep** var buda yapılabileceği anlamına geliyor.
Galaxy A
Hiçbir samsung cihazı kutudan açıldığı sürümden daha yükseğine yani core den normal e geçmedi geçemez ya para ver daha üstünü al yada alma bu kadar basit bu pazar stratejisi biraz geniş açıdan bak a13 işlemci olarak aynı olsa da giriş cihazı olarak çıktı ama a32 çıktığı zaman orta sınıfta idi