cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nano mu temperli mi?

(Topic created on: 2 weeks ago)
126 Views
Emirhana25
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar nano ve temperli cam arasından hangisinin iyi olduğunu söyler misiniz? 

Bu arada bu iki cam arasından en iyi markalar hangisidir?
Benim in kolay kolay çatlayıp kırılmasın yeter ikide bir cam değiştirmeyi pek sevmiyorum

Artı olarak seramiği kendi kafamda eledim sayılır koruması iyi ama görüntü kalitesini çok düşürüyor (kullanıyorum)

Ayrıca yorumu bu camlar arasında kullanmış olan deneyimli kişiler yaparsa iyi olur
14 Comments
Galaxy A
Zore.
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Tabiki de tamperli cam. Nano cam ne kadar övülse de görüntü kalitesini aşırı düşürüyor. 1 sene kadar nano cam kullandım. Onun dışında hep tamperli. Geçen seneydi bir de ben deneyim nano camları dedim ve pişman oldum. Şu anda Spigenin tamperli camını kullanıyorum. Görüntü kalitesi ve sağlamlığı çok iyi. Cama tırnağımla tıklıyorum gerçek bjr cam. Tırnağınla vurduğunda **bleep** hissiyatı yoksa onu alıyorum. Tamperli alırken ona dikkat et
Galaxy A
Hayalet ekran koruyucu bence sadece parmak izi çalışmıyor
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy A
Temperli cAM
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Valla nano koruyucu öneririm ben daha iyi o
d0cga
Active Level 7
Galaxy A
Nano parmak izi yapmaz favorimdir ve ekrana ayrı bir şıklık katıyor. Kırılmaz ekrandan daha iyi darbe emme özelliği var birde yputubede karşılaştırma testlerinde öyle görünüyor
HzBlackSea
Active Level 2
Galaxy A
Temperli öneririm ben işim gereği de telefonu çokça düşürmülüğüm var hiç bir sekilde bir şey olmuyor ekrani baya iyi koruyor nano biraz daha yumuşak yapıda ve alt cama darbeyi veriyor
Emirhana25
Active Level 5
Galaxy A
Arkadaşlar az önce temperli cam aldım ben bu zamana kadar telefon kullanıyormuşum onu farkettim görüntü kalitesi efsane parmak izi bırakmıyor marka Sonix 9H seramik kullananlara sesleniyorum UYANIN
0 Likes
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
İyi tercih kesinlikle. Hem daha az çizilecek hem de daha net görüntü sağlayacak. Nano ise tamamen **bleep**. Atarilere çeviriyor ekranı.