cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Merhaba A12 android 14 güncellemesi

(Topic created on: 10-11-2023 12:25 AM)
754 Views
Safkan
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba a12 android 14 güncellemesi alacak mı 

28 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Soyle mediatekli model Android 10 ile çıktı ve 2 sene güncelleme alıp 12de kaldı fakat exynoslu model Android 11 ile çıktı ve 2 sene güncelleme alıp Android 13de kalması gerekiyor eğer Android 12 ile çıksaydı net 14 alırdı ama 11 ile çıktı 2 sene aldı ve 13 sanırım sondu ama keşke alsa işte ya çok satan bir model yap be samsung bir kıyak bizlere a13 alıyor a12de alsın );
Safkan
Active Level 3
Galaxy A
Bence alacak bekleyelim çünkü 3 büyük güncelleme sözü veriyor telefon için ve bizim telefonlar daha 2 büyük güncelleme aldı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ya 3 yıl olsa güncelleme sözü net 14 alır ama hem forumlarda gözükmüyor sadece en yakın galaxy a13 var ama 2 sene güncelleme sözü verildi diye biliyorum samsung sürpriz yaparsa artık onların insafına kaldık
Safkan
Active Level 3
Galaxy A
Bende bir kaç forum da gördüm 3 yıl güncelleme sözü var ama senin dediğin gibi sadece a13 var bunun adı yazmıyor ne kadar doğru tartışmak lazım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Valla bilmiyorum ama 2024e kadar geldi gelmedi artık yapacak bisey yok ama 3 yıl güncelleme sözü verildiyse 11 çıkış sürümü üstüne 3 yıl ekle 14 alması lazım o zaman
Safkan
Active Level 3
Galaxy A
Aynen alacak ama büyük ihtimalle en son bizim telefonlar alır 2024 mayıs haziran ayı gibi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A13 2024 öncesi alacaksa bence eğer alırsak a13 ile yakın bir tarih olması olması lazım aynı segment nede olsa
Safkan
Active Level 3
Galaxy A
Önce s serisi var ya bize sıra gelene kadar 😅
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ama hala forumların hiçbirinde a12 yok ve çoğu kişi almayacak diyor bence çok beklentiye girmeyelim ama bilemiyorum ya a13 ile a12 benzer nasıl almıyor ya 14 alsa iş orada bitecek ya 🫥