cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A34 kilit ekranı bildirim sorunu

(Topic created on: 02-01-2024 05:06 PM)
2140 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A
Merhaba telefonumu aldı yaklaşık 2 gün oldu tüm ayarlarını yaptım ancak kilit ekranım kapalı iken gelen bildirimler asla diğer Android telefonlardaki gibi ekranı uyandırarak detaylı bir şekilde çıkmıyor sadece sesi geliyor ekrana tıkladığımda ise kilit ekranı önüme geliyor ve sadece ikon görünüyor ikona basınca detayını görüyorum elimi çekince kayboluyor internette yaptığım araştırmaya göre uzun bir geçmişi olan kilit ekranında gelen bildirimlerin ekranı uyandırmaması sorunu devam ediyor bununla ilgili herhangi bir çözüm oluştu mu yapılan yorumlarda Samsung 6.1ui nin güncellemesinden sonra olduğu söyleniyor ama ben de 6.1 yok,internette daha önce de bu sorunu yaşayanlar olduğunu inceledim lütfen çözüm bulursanız bana cevap yazar mısınız.
Saygılarımla
Kemal Sağlam 
11 Comments
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A
Hocam iyi gunler
1 bildirimler
2 kilit ekran bildirimleri
3 içeriği göster var onu seçin
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Ne 6.1 i kardeşim 6.0 yayınlandı.Bende de A34 var böyle bir sorun yaşamadım.Telefonu daha alalı 2 gün olmuş telefon daha kendini optimize etmesi için 1 hafta beklemeniz gerek.O şekilde düzelir.Dert etmeyin
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Sayın moonlight gerçekten telefonunuza gelen bildirimler kilit ekranınızı uyandırıp mesaj içeriğini detaylı olarak diğer Android telefonlardaki gibi görebiliyorsunuz lütfen ayarlar hakkında bilgi verir misiniz teşekkürler.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Bana yaşadığınız sorunu ekran fotoğrafı atarmısınız?
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba yapmadığım kalmadı hatta Samsung ile görüştüm onlar da çözüm bulamadı sizi arayıp smart Tudor üzerinden bağlanacağız dediler hala arayan yok kesinlikle denemediğim kalmadı uzun bir zamandan beri çeşitli marka Android telefonlar ve arada iPhone kullandım ama böyle bir çıkmaza hiç girmedim her şeyi denedim ayarlardaki sonuç negatif, yanıtınız için teşekkür ederim.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Yorumumu okursanız çözümü anlarsınız ayrıca ilhan efe nin yorumundaki çözümü de uygulayın
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Dediğim gibi tüm çözümleri aradım tüm alternatifleri menünün içinde denedim Samsung'a bağlandım onlar bile çözemedi ma interneti araştırırsanız dikkat edin Samsung kilit ekranında bildirim alınmadığı ekranın uyanmadığı bildirimlerin detaylı gösterilmediği hakkında bir sürü şikayet var eğer siz bu ayarları gerçekten yapıp benim söylediklerimi kendi telefonunuzda sorunsuz olarak görüntüleyebiliyorsanız lütfen ayarları atınız teşekkür ederim
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Kilit ekranında bildirimleri simge yerine ayrıntılı yapmak için kilit ekranında iken ekrana basılı tutun. Sizden şifre girmeniz istenecek sonra kilit ekranı düzenleme sayfası açılacaktır. Veya kilit ekranı düzenleme ekranına Ayarlar > kilit ekranı bölümünden ulaşabilirsiniz. Soldaki seçenektir.
Bu kısımda bildirim simgeleri üzerine dokunup biçimi "ayrıntılı" olarak seçin ve kaydedin.

Bildirim geldiğinde ekran uyandırma yalnızca mesaj veya arama geldiğinde oluyor. Bir ayar olarak Ayarlar > bildirimler > bildirim açılır pencere stili kısmından seçili olanı "Kısa" yapıp alttan "ekran kapalıyken bile gösterir" seçeneğini açabilirsiniz.
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Sayın Bolt iyi akşamlar,
Evet dediklerinizi yaptım İlk paragraftaki,zaten o şekilde çalıştırıyordum kilit ekranında bildirimleri bir çerçeve içerisinde detaylı olarak görüyorum ancak gelen bildirimler maalesef ne kadar deneme yaparsam yapayım kilit ekranını uyandırmıyor yani kilit ekranının ışıkları yanıp çerçeve görünmüyor bununla ilgili olarak always and display bile kaldırarak deneme yaptım yani kısacası Android konusunda daha önce de yazdığım gibi bayağı bir bilgi birikimine sahibim fakat Samsung telefonda bunu başaramadım demiyorum çünkü Samsung müşteri yetkilisi telefonuma program aracılığı ile bağlanıp kontrol bile etti ve bana söylediği şuydu her telefonun uygulama sistemi başkadır maalesef samsung'da kilit ekranının ışıklı olarak uyarılması ve mesajların görülmesi gerçekleşmiyor dedi bu samsung'da bu şekilde diye ifade etti belki de ara yüzde değişiklik var onlardan kaynaklanıyor ya da Android 14 yazılımından kaynaklanıyor diğer Android telefonlardaki gibi menüde mesaj gelince ekranı uyandır diye bir seçenek zaten yok karmaşık bir menü gerçekten ama alışmaya çalışıyorum daha önce de Samsun kullandım ama tabii çağa göre bunlar daha gelişmiş telefonlar ve farklı menülere sahip ize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum.
Saygılarımla.