- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-01-2024 05:06 PM (Last edited 02-01-2024 05:10 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 05:10 PM in
Galaxy A1 bildirimler
2 kilit ekran bildirimleri
3 içeriği göster var onu seçin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 05:11 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 05:15 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 05:16 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 05:12 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 05:15 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 05:16 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 10:33 PM in
Galaxy ABu kısımda bildirim simgeleri üzerine dokunup biçimi "ayrıntılı" olarak seçin ve kaydedin.
Bildirim geldiğinde ekran uyandırma yalnızca mesaj veya arama geldiğinde oluyor. Bir ayar olarak Ayarlar > bildirimler > bildirim açılır pencere stili kısmından seçili olanı "Kısa" yapıp alttan "ekran kapalıyken bile gösterir" seçeneğini açabilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 10:42 PM in
Galaxy AEvet dediklerinizi yaptım İlk paragraftaki,zaten o şekilde çalıştırıyordum kilit ekranında bildirimleri bir çerçeve içerisinde detaylı olarak görüyorum ancak gelen bildirimler maalesef ne kadar deneme yaparsam yapayım kilit ekranını uyandırmıyor yani kilit ekranının ışıkları yanıp çerçeve görünmüyor bununla ilgili olarak always and display bile kaldırarak deneme yaptım yani kısacası Android konusunda daha önce de yazdığım gibi bayağı bir bilgi birikimine sahibim fakat Samsung telefonda bunu başaramadım demiyorum çünkü Samsung müşteri yetkilisi telefonuma program aracılığı ile bağlanıp kontrol bile etti ve bana söylediği şuydu her telefonun uygulama sistemi başkadır maalesef samsung'da kilit ekranının ışıklı olarak uyarılması ve mesajların görülmesi gerçekleşmiyor dedi bu samsung'da bu şekilde diye ifade etti belki de ara yüzde değişiklik var onlardan kaynaklanıyor ya da Android 14 yazılımından kaynaklanıyor diğer Android telefonlardaki gibi menüde mesaj gelince ekranı uyandır diye bir seçenek zaten yok karmaşık bir menü gerçekten ama alışmaya çalışıyorum daha önce de Samsun kullandım ama tabii çağa göre bunlar daha gelişmiş telefonlar ve farklı menülere sahip ize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum.
Saygılarımla.