- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-28-2024 06:11 PM (Last edited 02-28-2024 06:30 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:20 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:21 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:43 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:22 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:23 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:33 PM (Last edited 02-28-2024 06:34 PM ) in
Galaxy ATüm dediklerinizi sırası ile yaptım ama Samsung a34 modeli telefonda bunu başaramadım. Ekrana gelen bildirimleri uyarı sesinden duyuyorum fakat Kara renkli bir ekran ancak tıkladığım zaman açılıyor ve kilit ekranında görebiliyorum ama diğer telefonlar gibi bildirimler ekranın ışığını açıp bildirim geldi diye sana göstermiyor bunu ben günlerdir yaptığım denemelerde bir türlü başaramadım ve senin dediklerini yaptım onunla da başaramadım, bir yerde hata yaptım galiba eğer ki denediyseniz ve mesaj gelince ışıklı ekran olarak ekran aydınlanıyorsa bildirimi görüyorsanız ya benim telefonumda olmuyor ya da bir yerde hata yaptım Bir anlam veremedim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:39 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 06:57 PM (Last edited 02-28-2024 07:01 PM ) in
Galaxy ABen olayı çözdüm anlatmak istediğinizi yaptım başardım ancak ben bunu zaten biliyordum, mesajlar telefon ekranının aydınlatır ve açar ama diğer bildirimler açmaz, telefonu ilk aldığımda yaklaşık 20 gün evvel bununla ilgili çok çalışma yaptım normalde ben bunu başaramamıştım, hatta benim başlığımdan atmış olduğum yazıları bulursanız kilit ekranının bildirimlerde açılmaması konusunu görebilirsiniz durumu bir konu açarak iletmiştim ,Samsung müşteri hizmetlerine yapmış oldum görüşmelerde de kendileri bana bunu iletmişlerdi, gerçekten asıl istediğimi bir türlü hayata geçiremedim,inş öne ui 6.1 de gerçekleşir temennisiyle,size mesajımın ekran görüntüsünü de atacağım. emekleriniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim
Hoşçakalın.
Saygılarımla.