cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tebrikler Samsung ❕️❗️

(Topic created on: 02-28-2024 01:55 PM)
1524 Views
CGRZBN
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Gerçek anlamda sadık bir android ve samsung kullanıcısıyım. İlk akıllı cihazım S3'tü. Sonrasında S6 edge, S10, A70 ve A72 kullandım. A72'yi hala kullanıyorum. Başka bir işletim sistemi ve marka şimdiye kadar kullanmadım. Ama en fazla bir ay içinde (belki o kadar bile sürmez) iphone geçiyorum. Bu da samsungun ayrı bir başarısı. Ekim ayında dağıtmaya başladığı oneui 6 güncellemesini hala orta üst segment olan A72'ye vermeyi beceremedi. Mart ayına geldik. Mart!! Makul bi gecikme olur anlarım. Ama 6 ay olmaz. Bunu kendi adıma kabul etmiyorum. Android 15 çıktı!!! Biz hala 14 bekliyoruz. Apple sayenizde bir müşteri daha kazandı. İmkanı olan herkese de bunu tavsiye ediyorum. Samsungu gerçekten bi kere daha tebrik ediyorum!!
61 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Mümkün olsa geçmek isterim yoksa Samsung akıllanmayacak
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Dostum iphone 2019da çıkarttığı cihazına bile vaktinde güncelleme veremeye devam ediyor. Bir iki yıl önce çıkan daha makul fiyatli bi modeli olsa bile rahatlıkla ona geç derim ben. Sorunsuz şekilde yıllarca kullanırsın
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Dediğin doğru ama apple üst segment cihaz üretiyor dediğin samsung da dediğin cihsz giriş seviyesi cihaz ayrıca s seri cihazlarda en az 5-7 yıl arası veriyor
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Evet 7 yıl güncelleme sözü verdi. Ama ilk iki üç yıl vaktinde verip sonra eski sürüm oldubdiye böyle bukadar geç verecekse bi mantığı yok ki
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Şöyle diyim samsun çok modeli var ve her yıl çok cihaz tanıtıyor ondan dolayı 3ay da 1 yapabiliyor 2 yıl dan sonra yanlış bişey en azından güvenlik gğncellemesi her ay vermeli ama o da gecikmeli şuan a54vvar bende her sy güvenlik güncellemese ay sonuna doğru geldi şu var en çık satan serilerde güncelleme daha hızlı veriyor 10 yıldır samsung kunlandığım için bilirim ayrıca eskisine göre samsun güncelleme de 1 tık daha iyi oldu gibi iphone ise yılda 1 tek seri tanıtınca güncelleme optimizasyon daha kolay şunu diyeyim ikisi ayrı işletim sistemi kıyaslama yapmak saçma geliyor bana
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Ben zaten kıyaslama yapmıyorum. Günün sonunda kullanıcı olduğum için daha sorunsuz bi deneyim yaşamak istiyorum. Şu an malesef bunuda o yada bu sebeple iphone sunuyor.
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Dediğin doru ama ben 15 promax aldım şade ettim besen mi oda yazılımsal şebeke sorunu yaşattı her cihazda sorunlar olabiliyor malesef
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Iphone için böyle bi sorunu galiba ilk defa duyuyorum
0 Likes
Galaxy A
A04s kullanıyorum memnunum