cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kilit ekranında bildirim geldiginde telefonun uyandırılıp aydınlanması

(Topic created on: 02-28-2024 06:23 PM)
1286 Views
SamungA34
Expert Level 3
Options
Galaxy A

image

image

image

image

image

Umarum işinize yarar Önce ana ekrana tıklayıp duvar kagıdından ayrıntılı kiit ekranını seçiyorsunuz daha sonra bildirimler deyip kilit ekranı bildirimlerini açıp kilidi açtıgında içeri gör diyorsunuz sonrada bildirim açılır pencereyi açıp ayrıntılı olsun bu şekilde ekran açılıyo 

14 Comments
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Selam,yazmış olduğunuz işlem sırasını pek anlayamadım burada anlatmak istediğiniz bildirim geldiğinde kilit ekranını uyandırıp aydınlanıyor mu?, yoksa sadece gelen bildirimi kilit ekranını açtıktan sonra ayrıntılı olarak mı görüyoruz bilgi verirseniz sevinirim lütfen.
0 Likes
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Bildirim geldiginde kilit ekranı unyandırılıp aydınlanıyor
0 Likes
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Bildirim çılır pencere sitiliyle kilit ekranındaki ayrıntılı yerin farkları var
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Vay canına mükemmel olur benim istediğim bir şey ama bir türlü başaramamıştım, deneyeceğim başaramazsam sizi rahatsız ederim teşekkür ederim.
0 Likes
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Rica ederim tabiki yazabilirsiniz yardımcı olurum ben böyle yaptım oldu
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Üstad tekrar selam,
Tüm dediklerinizi sırası ile yaptım ama Samsung a34 modeli telefonda bunu başaramadım. Ekrana gelen bildirimleri uyarı sesinden duyuyorum fakat Kara renkli bir ekran ancak tıkladığım zaman açılıyor ve kilit ekranında görebiliyorum ama diğer telefonlar gibi bildirimler ekranın ışığını açıp bildirim geldi diye sana göstermiyor bunu ben günlerdir yaptığım denemelerde bir türlü başaramadım ve senin dediklerini yaptım onunla da başaramadım, bir yerde hata yaptım galiba eğer ki denediyseniz ve mesaj gelince ışıklı ekran olarak ekran aydınlanıyorsa bildirimi görüyorsanız ya benim telefonumda olmuyor ya da bir yerde hata yaptım Bir anlam veremedim.
0 Likes
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Kilit ekranına basılı tutup ordan ayrıntılı seçenegini tıkladınız mı peki ben o şekilde yaptım ekran görüntüsü bvideo atamıyorum dogrudan
0 Likes
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Buranın da bu şekilde ayrıntılı olması gerekiyor ustam a34 kullanıyorum 1709134934668.jpg
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Tekrar merhaba,

Ben olayı çözdüm anlatmak istediğinizi yaptım başardım ancak ben bunu zaten biliyordum, mesajlar telefon ekranının aydınlatır ve açar ama diğer bildirimler açmaz, telefonu ilk aldığımda yaklaşık 20 gün evvel bununla ilgili çok çalışma yaptım normalde ben bunu başaramamıştım, hatta benim başlığımdan atmış olduğum yazıları bulursanız kilit ekranının bildirimlerde açılmaması konusunu görebilirsiniz durumu bir konu açarak iletmiştim ,Samsung müşteri hizmetlerine yapmış oldum görüşmelerde de kendileri bana bunu iletmişlerdi, gerçekten asıl istediğimi bir türlü hayata geçiremedim,inş öne ui 6.1 de gerçekleşir temennisiyle,size mesajımın ekran görüntüsünü de atacağım. emekleriniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim
Hoşçakalın.
Saygılarımla.
1709135852569.jpg1709135852608.jpg
0 Likes