cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kilit ekranı adım sayısı

(Topic created on: 08-22-2020 07:06 PM)
4844 Views
burak057
Active Level 6
Options
Galaxy A

ARKADAŞLAR Adım Saýımı kilit ekranında nasıl görebilirim?

4 Comments
Galaxy A
kilit ekraninda adım sayini gormek için ilk olarak ayarlar>kilit ekranı>bildirimler>stili görüntüle ye basıp ayrıntılar seçeneğini seçiniz(tüm bildirimler yukardaki òrnekteki gibi gozükecektir)
ardindan samsung healt uygulamasinin uzerine basili tut>uygulama bilgilerine bas>bildirimler e bas>adım sayısını aç
artık kilit ekraninda adim sayini görebileceksin
MehmetA30
Active Level 6
Galaxy A
bende adım hiç sayılmıyor adim sayma açık olmasına rağmen neden oluyor bilmiyorum silip tekrar yükledim 1 ay kadar saydı sonra yine saymamaya başladı
Galaxy A
samsung healt uygulamasinin uzerine basili tut>uygulama bilgilerine bas>depolamaya bas>verileri sil yap
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba burak057,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes