cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kaçak Telefon🥰

(Topic created on: 12-15-2023 05:18 PM)
1689 Views
A145FF
Active Level 7
Options
Galaxy A

Kaçak Samsung Telefon Almayı Düşünüyorum Oyun İçin Yani Konuşmak İçin Değil Lise 2 Deyim Lise 3 Sınıfta Kalmassam Kaçak Telefon Alacağım Hangi Modeli Önerirsiniz Yada Kaçak Telefon Almaya Değermi Kaçak Orjinal Yani Sonuçta Sadece Yurt Dışından Gelen Vergisiz İmelsiz Cihazlara Deniyor Kaçak Telefon Kullanan Varsa Yardımcı Olabilirimi Amiral Gemisi Kaçağını Bile Alamamda Orta Segment Düşünüyorum...

Resolved!
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
Knk sen hangi oyunları oynuyorsun?
0 Likes
Galaxy A
Birsürü oyun yüklüde hill clib 2 dışında girmiyom hiç birine
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
Ss Atarmısim
0 Likes
Galaxy A
Ok1702652185827.jpg1702652185883.jpg
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
Adamı bıktırdım ben 2024 e kadar sana bir şey yazmasam daha mantıklı knk😂
Galaxy A
Yok be knk sen benim sanalda ki en iyi dostumsun
Galaxy A
Bu hafta sonu A14 romu test etcem daha stabildir diye düşünüyorum
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
Knk Bence A145/F Modu Test Et Benimki O Model Tabi Sen Bilirsin1702652965056.jpg
0 Likes
Galaxy A
Knk ya ben bu romu sevmedim 5 gün oldu ses problemi var hiç bir uygulamanın sesi düzgün çıkmıyor şöyle anlatim 0.25x yavaşlatılmış ve o kadar çok gürültülü çıkıyorki birkaç defa oldu ses %50 ye ayarlıydı youtubeden video açtım hoparlörden nası ses geldiyse yerimden sıçradım o kadar gürültülü bide birkaç defa oldu hoperlör bozulcak bu romu kullanmaya debam edersem
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
Knk Orjinal Değil Sonuçta Cihazın S22 Değil Optimizasyon Sorunu Vardır Hoparlör Patlicağını Sanmıyorum Ama Her Parça Hassas Sonuçta A14 Benim Cihaz Romuna Yada Orjinal Stock Roma Dönebilirsin A14 Vietnam Da Android 14 Aldı Knk...