cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kaçak Telefon🥰

(Topic created on: 12-15-2023 05:18 PM)
1688 Views
A145FF
Active Level 7
Options
Galaxy A

Kaçak Samsung Telefon Almayı Düşünüyorum Oyun İçin Yani Konuşmak İçin Değil Lise 2 Deyim Lise 3 Sınıfta Kalmassam Kaçak Telefon Alacağım Hangi Modeli Önerirsiniz Yada Kaçak Telefon Almaya Değermi Kaçak Orjinal Yani Sonuçta Sadece Yurt Dışından Gelen Vergisiz İmelsiz Cihazlara Deniyor Kaçak Telefon Kullanan Varsa Yardımcı Olabilirimi Amiral Gemisi Kaçağını Bile Alamamda Orta Segment Düşünüyorum...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy A
Kaçak telefon önermiyorum. Çünkü bir süre sonra telefon ile alakalı sıkıntı oluyor. Güncellemeleri bazen indiremiyorsun. Telefon seni iyice sıkıntıya sokmaya başlar. Benden demedi deme; tavsiye etmiyorum. Çünkü bir tanıdığım almıştı ve sonunda 1 hafta içinde telefon çöp oldu.

View solution in context

28 Comments
Solution
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy A
Kaçak telefon önermiyorum. Çünkü bir süre sonra telefon ile alakalı sıkıntı oluyor. Güncellemeleri bazen indiremiyorsun. Telefon seni iyice sıkıntıya sokmaya başlar. Benden demedi deme; tavsiye etmiyorum. Çünkü bir tanıdığım almıştı ve sonunda 1 hafta içinde telefon çöp oldu.
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
S23 Bilemi
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Alacaksan a54 falan iyi ama belki pahalı gelir sana veya a34 güncellemeleri önemsemezsen s20 fe daha iyi onlardan oyun oynuyorsunda zaten s20 fenin işlemcisi a54 ten bile iyi
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy A
Kesinlikle hiç bir türlü marka model **bleep** etmeksizin almanızı tavsiye etmiyorum.
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Kaçak yani yurtdisi cihaz güncelleme almaz birçok ozellikten mahrum kalırsın tavsiye etmem
0 Likes
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
S23 Bile Mi Kaçak Cihazlar Okadar Kötümü Ya :(
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Yani yeni cihazlar s22 23 filan Android 12 ile gelen oluyor güncelleme aldığı ülkede en son hangi sürümü aldıysa artık ben yurtdışı a51 kullanıyorum samsung pass güvenli klasör gibi bi çok şey kullanılamıyor nedeni yetkisiz yazılım yüklenmesi ben Android 11 kullanıyorum a51 e Android 13 geldi odin ile Android 13 yükleyebilirim ama zararı da olabilir telefona yani samsung ve elma yurtdışı cihazı alınmaz xiomai alınabilir onlara güncelleme desteği geliyor diye biliyorum
0 Likes
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Tavsiye etmiyorum. Güncellemeleri alamazsın ve kısa zamanda telefonunuz çöp olur.
0 Likes
Galaxy A
3000 tl civarı samsung s10 lite alabilirsin veya 3500tl s10e bunlar işlemcileri en güçlü olanlardır bunların dışında poco veya xiaomi telefonlar özellikle kaçakları çok daha ucuza satılıyor ve satan sayıs daha fazla