Original topic:

Şarj Aleti

(Topic created on: 12-15-2023 04:44 PM)
963 Views
Osmanncakirr
Active Level 9
Options
Galaxy A

Elimde Birtane aldığım linkage diye şarj aleti var kullandığım da ısınma VS yapmıyor hızlı şarj özelliği var sizce cihaza sknti çıkartır mi 

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
OgulcanSvr
Active Level 7
Galaxy A
Hocam samsung sitesinde swallet ödemesi ile yarı fiyata geliyor adaptörler tavsiyem orijinal kullanmanız. Ne kadar iyi marka olursa olsun telefona bir şey olursa samsung sizinle muhattap olmaz.

View solution in context

27 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bilmiyorum bu markayı ilk kez duydum, tasarımı Samsung adaptörüne de benzetmişler ama yine de orijinal adaptör kullanmak daha iyi her zaman.
0 Likes
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
Fiyatlar fazla uçuk kablom orjinal adaptör ısınma VS olmuyor kontrol ediyorum uygulamalarda 15 w veriyor cihaz da ısınmıyor bir problem yaşamadım kullanırken yani acaba zarar olur mu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
çok da kalitesize benzemiyor internette yorumlarına varsa incelemelerine bakabilirsiniz
0 Likes
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
Bakicam linkage aslında bagxi ürünleri çok iyi bende mesela pil doldurma cihazı vardı 10 yıldır hala aktif kullanıyorum Bakicam buna da
0 Likes
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
Bir Şey Olmaz
0 Likes
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
Bende öyle ümit ediyorum çakmalarda çünkü oyun oynarken takılırken cihaz sapıtıyor dokunmatigi **bleep** istediğin gibi çalışmıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dengesiz voltajdan oluyor o adaptör kaynaklı
0 Likes
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
**bleep** böyle birsey yaşamadım Accubatery diye uygulama var voltaj değerine bakıyorum sürekli
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu adaptörü bagla ve ampere uygulamasıyla akımı kontrol et çok dalgalanma varsa kullanma
0 Likes