cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Herkese selam arkadaşlar

(Topic created on: 02-12-2022 11:23 AM)
414 Views
ZaferÖssoy5934
Active Level 2
Options
Galaxy A

(Çok acil) arkadaşlar telefonuma uzaktan bağlanıp yönetiyorlar  yapılabilecek herkesi yaptım çözüm olmadı işi bilen uygulamalardan anlayan biri yardım ederse çok sevinirim. 

(Sorun Şu) telefonda sıkar takılı değil ve herhangi bir İnternet vifi bağlı değil. Format atıyorum hart reset yapıyorum uygulamaları siliyorum cihazı guncelliyorum yeni bir @gmail hesap ve yeni simkart ve numarayı değiştiriyorum yapılaca ne varsa herşeyi yapıyorum cihazı benden önce bağlanıp kuruyor ve ben kesinlikle hiçbir şekilde kullanamıyorum defalarca müşteri hizmetlerini aradım cihazı servise yolladım samsun irtibat kanallarını yüzlerce kez aradım yardımcı olmadılar rica ediyorum işibilen biri bana yardımcı olsun Samsung sana sesleniyorum cihazlarının güvenlik yok sıfır telefon aldım ilgilenmediğin yazıklar olsun boyboy reklam gözboyama saçma sapan uygulamalar yayınlıyorsunuz. Uygulamalar zaten Türkçe değil ülkemizde çalışmıyor ayrıca başka uygulama indirmek cihazla uyumlu olmuyor hem uygulamalarının kısıtlı hemde Samsung olmayan uygulamaları kısısıtlıyorsunu neyinim işbu 1,5 sene oldu Birtane yetkili arayıp sorunu çözmedim cihazı aldım saatten beri aramaya başladım birgün bile kullanamadım sıfır cihaz aldım evimde aldığım yer beşdakika uzakta eve geldim müşteri hizmetlerini aradım cihazı onların yardımı ile kurdum cihaz kendi güncelledi otomatik kapandı açıldı bardağa cihaza ulaşamadım hergün format hergün hart reset yeni sim kartlar yeni hesaplar bıktımya lanet olsun evimde nekadar İnternete bağlanan cihaz varsa hepsini değiştirdim adamın biri telefona bağlanıyor sonra wifiye sonra tivime yani kolumdaki saate kadar başkası kullanıyor Bi telefon aldım 4 bin TL bana verdiği zara 25 bin TL yi geçti saçma sapan güvenlik diye tutturuyonuz ama daha cihazları açıp kurarken üçüncü taraflara bizi teslim ediyonuz. Kardeşim cihazı kurmaya kalkıyorum onu bunu kabul etmesem cihazı kurup açamıyorum YouTube de açıklarınızı yayınlıcam artık ilgisizlik zaten diz boyu aramaktan yardım istemekten çözüm bulamamanızdan bıktım ayıpsa koskoca Samsung Birtane bilir kişi dönüş yapmadı ayıp size yazıklar olsun
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aleyküm Selam merhaba
Başka bir cihazdan telefonunuzu video kaydı ediniz ardından bu video kaydı ile birlikte cihazınızı da alıp garanti belgesi ile birlikte en yakın bir polis merkezine gitmenizi tavsiye ederim Size kurtarsa kurtarsa polisler kurtarır bu durumdan
Galaxy A

Teşekkür ederim ben zaten emniyet personeliyim başvurdum aldığım cevap cihazlar alıyonuz sonra biz uğraşıyoruz hangibirinizle uğraşalım diyorlar. Onlarda cihazın satan firmadan yardım al yada formlarda yaz firmayı ara onlar çözmesi gerekiyor sorunu diyorlar ortada siber suç olursa iş bize düşer diyorlar inan kafayı yicem şuan yazarken bile adam telefona müdahale ediyor

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O zaman yapacak bir çözümünüz yok maalesef ben yerinizde olsaydım çözüm yoksa cihazı kırıp çöpe atardım
Sonuçta işe yaramayan biri cihazı kendimizde bulundurmak gerekmez atın gitsin bence
0 Likes
Galaxy A
bir haftadır cihazı kullanamadım uzaktan biri bağlanıp aramalarımı yönlendiriyor tema zil sesi gibi ayarları değiştiriyor güncellemeleri değiştiriyor uygulamaları siliyor farklı uygulamalar yüklüyor ve hiçbir uygulamayı ayarlıyamıyorum yada kaldırıp güncelleyemiyorum cihazın herşeyi kısıtlıyor mesela şifre devşirmeye kalksam İnterneti kesiyor yada ekrana farklı ekran atıyor müthiş güvenlik açıkları var. Not. Saat takvim mambers ve fit uygulamaları rezalet hiç kullanmadığım yüklemediğim birçok uygulama üzerinden telefonuma bağlanıp müdahale ediliyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazınız Virüs kapmış veya birisi tarafından hacklenmiş size ilk yorumumda dediğim şeyleri yapmanızı tavsiye ediyorum Başka bir cihazdan telefonunuzu video kaydı haline getirerek video çekin bu videoyu ve cihazı ve Garanti belgesini her şeyi alıp bir polis merkezini ziyaret ediniz Eğer cihazınız gerçekten birisi tarafından hacklendi ise orada gerekenler yapılır diye düşünüyorum
Selanikli
Active Level 10
Galaxy A
Yıllar önce sizdeki sorunun çok daha basit bir versiyonunu yaşamıştım. Evdeki tüm telefonlara ve de bilgisayara virüs bulaştığını keşfettim. Sonra virüsü cihazlardan temizledim. Kısa süre sonra tüm cihazlarıma yeniden aynı virüs bulaştı. Sonunda farkettim ki virüsün kaynağı modemimmiş. Wifiyı kullanan her cihaza bulaşıyormuş. Belki sizde de benzer bir problem vardır.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba
Modem internetinden cihazlara virüs nasıl giriyor acaba
0 Likes
Selanikli
Active Level 10
Galaxy A
Virüs bir açıktan faydalanarak modem yazılımına yerleşiyor ve oradan wifiya bağlanan tüm cihazlara yayılıyor
Selanikli
Active Level 10
Galaxy A
Google'a "modem virus removal" yazarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz