Yunus53
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Wednesday (Last edited Wednesday ) in
Galaxy A
Herkese selam arkadaşlar ben bir çocuk olarak size bu paylaşımı iletiyorum. Yakın zamanda telefonun kılıfını çıkardığimda sağ arka kapak tarafının şiştiğini yani hafif açıldığını **bleep** ettim.
İlk başta yapıştırıcı gevşedi gibiydi ama sonradan baktım ki oda ne! Batarya şişmiş hemde acil duruma yakın şişmesinin birazı bana ait kapağın kapanması için bastırmıştım meğersem bataryaya baskı yapmışım ve bu hale gelmiş. Evet sayın samsung kullanıcıları babama bu durumu nasıl anlatmalıyım veya gizliden servise nasıl gitmeliyim? Lütfen yardımcı olun
Saygılarımla =Yunus Emre
7 Comments
TogibeyS24FE
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Wednesday in
Galaxy A
Senin suçun değil nasıl olsa gizliden servise neden gidesin
Yunus53
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Wednesday in
Galaxy A
Merhaba anlayışın için teşekkür ederim babam bu konularda hassas olduğu için telefonun kırılma riski var
TogibeyS24FE
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Wednesday in
Galaxy A
Yerinizde olsam haber ederdim hatta eğer işin içinden sıyrılmak isterseniz biraz araştırdım kronik sorunu varmış diyebilirsin. Eğer içine sinmez ise yetkili servise götür fakat bir kaç gün sürme ihtimali olduğu için yokluğu anlaşılacaktır
Yunus53
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Wednesday in
Galaxy A
Şu bilgiyi de aktarmak isterim telefon soğuk ortamda şarj oluyor ısınma fazla yok şarjda ve normal kullanımda) yani 1 hafta dayandı böyle eğer dikkatli davransam belki uzun süre idare edebilirim en azından. Neyse iyi akşamlar yarın tekrardan konuşuruz
TogibeyS24FE
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Wednesday in
Galaxy A
Muhtemelen dayanır biraz daha ana pek tavsiye etmem tehlikeli bir şey
Traycon
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Wednesday in
Galaxy A
Bu durum, niye seninle alakalı olsun. Senin hiçbir suçun yok. Babana durumu bildirmen lazım, batarya işi şakaya gelmez Allah korusun. Bazen maalesef markanın hatasından kaynaklı bu tarz sorunlar olabiliyor. Aynı problem S10e cihazında da yaşanmıştı bir arkadaşımda.
Aslan01
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Wednesday in
Galaxy A
Allah korusun batarya patlayıp sana zarar vereceğine babana söyle en fazla bi azar işitirsin senin canından önemli değil.