cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hakem Heyeti Sonucuna göre cihazım değişecek hangi model ile değişecek acaba

(Topic created on: 03-04-2024 02:23 PM)
438 Views
ERN0
Active Level 7
Options
Galaxy A
Cihazım a32

10 Comments
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
Aynı model ile değişir. Aynı model yoksa bir üst modeli ile değişir. Bildiğim bu benim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen oyle
Galaxy A
Ellerinde varsa a32 yoksa baska bir model ile bende o hataya dustum a52 im vardi misli ile degisim sonucu cikti a52 ile tekrar degistirdiler ve samsung yanlis yapti misli ile olmasina ragmen aynisini verdi arastirdim sonradan misli ile degisim kabul edildigi icin aynisini veremiyormus zaten o cihazda sorun oldugu icin mecburi ust modelini vermek zorundaymis haberin olsun uat model iste onlardan sen
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Zaten ayni modeli verirlerse itiraz ederim cihazın üstüne 3. modeli çıkıyor ellerinde oldugunu sanmam misli değişim demiyor kararda yenisi ile değişimi yazıyor
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Geçenlerde biri yazmıştı benim le aynı model cihazı s23 ile değişmişti o zaman s24 çıkmamıştı daha
Galaxy A
Dogridur benim arkadas varsi m51 i vardi misli ile degisimi cikti s22 verdiler ya aslinda en ust model degil cihazinin krtirelerini karsiliyan denk ust cihaz veriyorlar ornek a32 nin ozelikleei ile a54 un ozelikleri ayniysa a54 te verebilirler biraz şans birazda karsidaki seni arayipta degisim onayini alan kisiye bagli telefonla seni ariyacaklarlar iste diyecekler degisim merkezinden ariyoruz bakmisiz ornek a54 karsiliyor cihazini bunu verecez kabul etme zaten herzaman son careleri olan bir cihaz yedekte birakiyorlar yok de bi baktin dedi s22 yada s23 veriyoruz bunlar aklinda olsun suan s22 kulaniyorum mahkemeye vermisim kazaninda zaten asla s22 almam s23 s24 e zorliyacam bende duruma gore
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Düsük model veririlerse kabul etmem zaten bence size s24 verirler
Galaxy A
Tabi ben kazanirsam ya s23 yada s24 verirlee
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Aynı cihaz veya eşdeğer bir cihaz