cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 TEMASSIZ ÖDEME SORUNU

(Topic created on: 03-03-2024 05:30 PM)
637 Views
Samsng26
Active Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlar merhaba. Samsung galaxy A54 cihazımı alır almaz mobil temassız ödeme NFC teknelojisini kullanmaya başladım. 2 3 ay önce durup dururken kullanılmaz hale geldi. Dıt dıt dıt diye ses geliyor ve pos cihazında lütfen chip kullanın yazıyor.Acaba kendi cihazımda bir sorunmu var diye arkadaşa sordum kendiside A54 kullanıcısı ve ondada aynı sorun olmuş.

- NFC açık
- Banka uygulamasından mobil temassız ödeme izinleri açık
- Varsayımlar ödeme mevcut kullandığım banka

Tüm ayarlar doğru olmasına rağmen çoğu Samsung kullanıcısına çevrem dahil temassız ödeme birden gitti.
16 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
merhaba, tlf.da geliştirici seçenekleri açık mı?
0 Likes
Samsng26
Active Level 1
Galaxy A
Evet açık
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
o halde sorununun sebebi buydu, geliştirici seçeneğini kapatıp dene kuvvetle ihtimal çalışacaktır.
0 Likes
Samsng26
Active Level 1
Galaxy A
Daha önce yaşadınızmı
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
tabii ki, Banka ile sorun hk. görüştüğümde onlar söyledi. geliştirici seçeneğini kapatıp denedim sorunsuz bi şekilde işlem gerçekleşti. Daha sonra konuyu Google'dan araştırınca bu problemin güvenlik gerekçesiyle başkalarıncada yaşanmış olduğunu gördüm. dipnot olarak ekleyim, tüm bankacılık uygulamalarında olmuyor. benim asıl garipsediğim şey bankanın bana geliştirici seçeneğiniz açık kapatmanız lazım demesiydi. teknoloji hiçte göründüğü kadar masum değil.! 🫣
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Kılıf kullanıyorsan ödeme esnasında kılıfı çıkarman gerekir
0 Likes
Samsng26
Active Level 1
Galaxy A
Kılıfsız zaten
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Teknik bir sorun olabilir ben ödeme alıyorum mobil pos var bende herhangi bir sorunla karşılaşmadım
0 Likes
theboys
Active Level 7
Galaxy A
Aynı sorunu bende yaşıyorum nfc kullanılmaz hale geldi kart kaydettiğim halde ödeme gerçekleştirmiyor