Original topic:

Google

(Topic created on: 05-31-2020 06:30 PM)
337 Views
a50cihesap2
Active Level 9
Options
Galaxy A

Merhabalar Google 'ın cihazlarda yüklü gelip, durmaya zorlanması saçmalık ötesi, 6 gb Ram veriyorsun bırak ben kullanayim ,ne biçim klavye ya donuyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba a50cihesap2,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Klavye sorunu için, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
biz ne yapak 4 ve alti ram olanlar bizde ram diye bisy kalmadi
0 Likes
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Anlamadım klavyeniz mi donuyor?
0 Likes
a50cihesap2
Active Level 9
Galaxy A
bunu yazmak bi ölüm demek istedim klavye dondugundan
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Kullandığınız klavye Samsung'un mu Google'ın mı?
0 Likes
kızartma32
Active Level 7
Galaxy A
Samsung'un klavyesi çok donuyor ben Gboard kullanıyorum daha iyi
0 Likes
mstacpym
Expert Level 2
Galaxy A
arkadaşım google'ın yüklü uygulamalarını pc yardımıyla adb kodlarını kullanarak telefondan silebilirsiniz. hem de rootsuz bi şekilde. ben hepsini sildim. gereksiz yer kapşadıkları için
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba a50cihesap2,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Klavye sorunu için, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes