- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-31-2020
06:30 PM
(Last edited
05-31-2020
06:31 PM
by
user0000011111
) in
Merhabalar Google 'ın cihazlarda yüklü gelip, durmaya zorlanması saçmalık ötesi, 6 gb Ram veriyorsun bırak ben kullanayim ,ne biçim klavye ya donuyor
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2020 11:08 PM in
Galaxy AMerhaba a50cihesap2,
Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Klavye sorunu için, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2020 06:35 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2020 06:37 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2020 06:39 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2020 06:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2020 07:55 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2020 06:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2020 11:08 PM in
Galaxy AMerhaba a50cihesap2,
Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Klavye sorunu için, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Teşekkürler.
MOD