Resolved! Solved

Original topic:

A50 Android 10 dan Android 9 a düşürme

(Topic created on: 05-31-2020 05:46 PM)
5249 Views
cybercider
Active Level 8
Options
Galaxy A

-Pil performansının düşmesi.

- Kamera daki problemler.
-Son güvenlik güncellemesi sonrası online programlarda yavaşlama.
-9 da olan bazı özelliklerin kaldırılması(bixby home)
Bu nedenlerle Android 9 orjinal sürüme dönmek istiyorum. Odin ile mümkünmüş galiba. Sormak istediğim knox sayacını etkiliyor mu garantiden olmak istemiyorum.
Android 9 dan gayet memnundum güvenlik nedeniyle güncellemek istedim, şu an pişmanım. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cybercider,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Ürüne yetkisiz işlem ile kurulan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti dışı da bırakmaktadır. Stabil kullanım için, yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Sorunları incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
12 Comments
RedDawnツ
Active Level 8
Galaxy A
kardeşim eğer biraz daha beklersen düşürmeye gerek kalmayacak çünkü siz diyorsunuzki hemen gelsin hemen gelirse böyle sıkıntılar olur tekrar güncelleme gelir hata güncellemesi sabredin biraz geç olsun güç olmasın
0 Likes
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
Aceleci değilim lakin her güncellemede başka bir sorun. Bence android 10 kısa vadede stabil olmaz. Ben 9 dan çok memnundum hatta burda yazmıştım and 10 u yüklemem diye ama güvenlikle ilgili bir mevzu oldu ondan yükledim.
0 Likes
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Farklı ülkenin ROM'unu kurmadıktan sonra garantiyi bozacağını düşünmüyorum fakat 🛑ROM yüklemek riskli bir işlemdir,tecrübeniz yoksa,ilk defa yüklüyorsanız çok dikkatli olun.🛑 Android 10'da yaşadığınız bu sorunlar gelen güvenlik ve yama güncellemeleri ile düzelecektir
0 Likes
Galaxy A
Merhaba Arama ekranına *#1234# Yazıp ekran görüntüsünü atabilirmisiniz.
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
ekledim
0 Likes
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
0 Likes
Galaxy A
Maalesef düşüremezsiniz.Odin fail hatası vercek.
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
neden en son güvenlik güncellemesi nedeniyle mi? yoksa başka bir program mı gerekli.
0 Likes
Galaxy A
çünkü fddu dan sonra gelen 5 sayısı android 9 un en son sürümünde maalesef 4 eğer 26 MAYIS 'TA gelen mayıs ayı güvenlik güncellemesini yapmasaydınız düşürebilirdiniz.Sürüm düşürebilmek için fddu dan sonraki gelen sayı aynı olması lazım.