cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a50 kasa yamulması.

(Topic created on: 04-30-2020 02:47 PM)
2437 Views
Erhun0136
Active Level 3
Options
Galaxy A

Öncelikle Merhabalar. 11 ay önce aldığım galaxy a50 telefonumu kulaklık soketi arızası ile servşse götürdüm. Bana servis tarafından cihazın kasasında yamulma olduğunu garanti kapsamı dışında kalacağı söylendi. Bende cihazı hiç düşürmediğimi herhangi bir darbe almadığını söyledim. Kasada idda edilen yamukluk ise çok zor **bleep** edilecek düzeyde tamda bataryanın olduğu alanın ortasında. Telefonun o alanının kullanıcı hatası ile yamulmasının imkansız olduğunu ürürnün ya üretin aşamasında bu şekilde olduğunu yada **bleep** olan gövdenin oyun oynama sırasında telefonun ısınması sonucu olabilme ihtinalinin yüksek olduğunu hem servise hemde samsung müşteri hizmetlerine anlattum. Bana verilen crvap hayır kullanıcı hatası. Bende detaylı bir araştırma yaptım inyernet üzerinde 1 aylık a50 cihazlara dahi böyle dedikleri konusunda forumlarda yazılarla karşılaştım. Daha da üşenmeyip çevremde galaxy a50 kullanan 2 kişinin cihazına baktım ve aynı bölgede benzer **bleep** göçmesi olduğunu gözlemledim. Malum salgın yüzğnden tüketici hakem heyetleri çalışmıyor ve ciddi anlamda hak mahrumiyetine uğruyorum. A50 de bu sorunu yaşayan arkadaşlarım var mı? Saygılar...

9 Comments
UĞURR
Active Level 6
Galaxy A
kasa yamulması kullanıcı sorumluluğundadır. cepte olabiliyor malesef. bende a50 kullanıcısıyım **bleep** kasa gergiye geldiğinde yamulma ihtimali oluyor
0 Likes
Erhun0136
Active Level 3
Galaxy A
yamulma kabul kardeşim. ama kasanın sadece ortası mı bozuk 1 lira büyüklüğünde yamulur. Zaten sıkıntılı olan konuda bu. Batarya ısınmış ve metal olmayan gövde ısı ile yamulmuş. olay bukadar basit bu benin değil Samsungun hatasıdır...
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
benim A50nin arkasına alttan bakınca çukurlar var ama el ile hissedilemiyor
0 Likes
Reis2134
Active Level 5
Galaxy A
Ben de a50 kullanıcısıyım Ben de öyle bir sıkıntı yok arkadaki Samsung yazısının oraya çok hafif işaret parmağımla vurduğum zaman pille arka kapağın arasında çok az hissedilebilecek bir boşluk var tahmin ediyorum ki ısıyı kapağı vermemeleri için bırakmış olabilirler Bu arada uzun zamandır a50 kullanıyorum güncellemelerde uygulamalarda oyunlarda ki ben yoğun oyun oynayan biriyim hiçbir sıkıntı yaşamadım Allah'a şükür Sadece kılıfsız kullanıldığı zaman eli terletiyor malum Havalar da ısınıyor bunun dışında ben hiçbir sıkıntı yaşamadım
0 Likes
Erhun0136
Active Level 3
Galaxy A
sen bilemezsin üstadım onu. Benimkide belli olmuyor. servis yamuk diyor. Umarım sana demezler. Sonuçta metal değil bu ısı ile yamulur o boşluktan. kasanın arkası boşluk olunca böyle ufak göçmeler olur buda benim hatam değildir.
0 Likes
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
sacmalik ilk defa boyle sacma cevap ve sacmalayan samsung servisi gordum baska servise gitme sansiniz varsa bi deneyin derim benim zamaninda note 2 cihazim sim soketi kirildi servis anakart degiscek sen kirmissin dedi dogru hakliydi baska servise gittim garanti kapsaminda degisti sagolsunlar kullanici hatasi olmasina ragmen insana gore servisdekilere gore degisiyor bence baska yakininizda varsa ona goturun bide
0 Likes
Erhun0136
Active Level 3
Galaxy A
Gittim kardeşim. onlarda garanti kapsamı dışı dediler. Daha 1 saat önce komşum servise a50 götürdü onunda kasası aynı venimli gibiydi aynı servis garanti kapsamında tamiri kabul etmiş. Sırf mahkemeye vermek için kullanacağum bu telefonu. Dahada samsung almak değil. Samsun ibaresi bulunan hiçbir cadde ve sokaktan geçmeyeceğim.
0 Likes
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
sizin olay biraz tuhaf sizlik bisy yok oradaki calisanlarin ayibi magdur edildiginize dair sikayet edin bence ve dediginiz gibi basvurunuzu yapin sonu elde edersiniz
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Erhun0136,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

Yaşamış olduğunuz durumu inceleyebilmek için, bize forumdaki kullanıcı adınız ve iletişim bilgileriniz ile birlikte mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes