cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A9 PUBG de 30 fps

(Topic created on: 12-14-2020 01:39 PM)
6378 Views
MuzafferS20Plus
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar telefonum Galaxy A9 . İlk çıktığı zamanlar almıştım . Bu telefonla nerdeyse 2.5 yıldır PUBG Mobile oynuyorum . Telefon PUBG de 30 fps veriyr ama ben 3. Part uygulama kullanarak 60 fps yapıyorum . Cihazın sağlığı için bir sıkıntı olur mu ? Baya ısınıyor ama bana mısın demiyor .

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

3 .parti uygulama ile 60 fps aldığınız için işlemciyi zorluyorsunuz ve batarya ve işlemci ısınmaya başlıyor yani kardeşim bence önerilen ayarlarda oynarsınız cihaz sağlığı için daha iyi olucaktır

Cihazın anakartına zarar verebilirsiniz ilerleyen zamanda

View solution in context

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
3. Parti uygulamalar ile kare hızı veya grafikleri arttırman ısınma yanı sıra pil tüketiminide attırabilir. Oyunun sunduğu ayarlarla oynamanızı öneririm.

View solution in context

12 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

3 .parti uygulama ile 60 fps aldığınız için işlemciyi zorluyorsunuz ve batarya ve işlemci ısınmaya başlıyor yani kardeşim bence önerilen ayarlarda oynarsınız cihaz sağlığı için daha iyi olucaktır

Cihazın anakartına zarar verebilirsiniz ilerleyen zamanda
Galaxy A
Ama PUBG benim için önemli ve 30 fps - 60 fps çok **bleep** yaratıyor
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
cihaz değiştirebilirsiniz
Galaxy A
Zaten kısa süre içinde S20+ 'a geçmeyi düşünuyorum
Galaxy A
Apple da 14.2 guncellemesinden sonra performansi dusmus ve benim samsung telefeonlar daha cok hosuma gidiyor , Appld cok sade
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
samsung alacaksan kesinlikle güncelleme ile mahvolma ihitmalini göze alman gerekir benden söylemesi
Galaxy A
Fazla isincagini düşünmüyorum cunku bluetooth konum vb. kapalı tutuyorum , gereksiz uygulamalari siliyorum yada kapatiyorum , kamerayi nadiren kullaniyorum ve genelde ekrani hd+ ve 60 hz de kullanacağım
Galaxy A
Benim suanki tel sen daha iyi oldugu kesin bu bile 60 fps veriyo rahatca o kesin verir , birde ben samsung ve iphone dışında tel kullanmam , digerleri pek hosuma gitmiyo
Galaxy A
8000 TL butcem var o zaman ne onerirsin ? Benim s20+ dusunme sebebim 120 hz olmasi PUBG de 90 fps verebilecek olması